A nerdy sweet life

Alla inlägg under juni 2011

Av Rianna - 29 juni 2011 19:10

Sitter på rummet med ont i nacken och med ett evigt klickande bakom mig. Min kära pojkvän är ju här och har en ny, fräsh dator som han köpte för sina stipendiepengar. Juste, har inte berättat om det heller nej...


Okej, uppdatering:


 Denna underbara sak tog studenten den 10:e juni och fick ett stipendium från Lions Club på 2.500 kronor! Duktig pojke!


 Den här filuren har sommarjobbat i snart tre veckor, och vilket jävla TRÅKJOBB det ÄR!!! Men jag står ut med det, det är bara två dagar kvar nu! 


Johan har varit här sedan förra tisdagen! Och på fredag åker vi hem till honom. I helgen blir det antingen bad med hans vänner Mikael, Magnus och Emelia eller så åker vi hem till Johans kära pappa Roger och gör något där. Hoppas på bad! För det är PISSVARMT!!! Men tack gode Gud att det inte är snöstorm, AMEN! Hoppas på att jag kan få åka lite bakpå Rogers fyrhjuling om vi åker dit... Hehe, älskade det när jag fick göra det senast, det pirrade som fan i magen för vi åkte ganska fort. 


Imorrn börjar jag lite senare på jobbet och på kvällen/natten ska man på Badnatta på Fyrishov med Johan. Klockan 23.00-01.00 är tiden, ska bli fett mys. Om det inte regnar förstås men det tror jag inte. Och det är ganska ljust ute fortfarande då men mörkt nog för att man ska märka att det är kväll! Myys!  


 På fredag jobbar jag som vanligt och sedan ska jag och Johan ta tåget hem till Tibro! Eller ja, vi tar tåget till Skövde och sedan hämtar någon upp oss där och åker till Tibro! Piece of cake! Älskar Västra Götaland, det är mitt egenvalda hem. Känner mig trygg och älskad ut i fingertopparna här! (Jag är älskad i Uppsala också, jag vet det, mina älskade vänner, älskar er med!!) 


Jag älskar Disney, och mest Nalle Puh. Jag älskar alla fyndiga citat och gulliga uttalanden som man hört några gånger, här är ett av dem!


Nalle Puh och Nasse sitter under ett stort träd och tänker över livet

Plötsligt frågar Nasse:

"Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se,

två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"

Puh tänker en liten stund och svarar:

"Nasse, det e säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta"


Sjukt sött, eller vadå?? Älskar Nalle Puh!!    Vill ha glass nu.. Och lite rabarberpaj. Men inte tillsammans, speciellt inte när det är chokladglass. Konstig kombo. Vill ha i alla fall... Men vänta lite nu, de båda underverken finns ju i huset... Kanske man ska sno lite? Och jag ska väl ta och hänga lite med det tredje underverket i huset nu, Carl Johan Valdemar Viking Boström. Min älskling!














 

Jag och min älskade! Kommer för evigt att älska dig! Fy sjutton va vi är fina tillsammans, käresta!


Moi moi!

Av Rianna - 20 juni 2011 15:30

Idag har jag varit en yr höna. Mest dragit omkring i lägenheten, tack vare att jag mått dåligt och inte kunnat gå till jobbet. Imorrn blir det jobb igen, och så ska jag hämta Johan vid tåget runt fyra. Äntligen!


Jag klarar inte av att inte ha något att längta efter när jag går till jobbet. Ingen av mina kompisar har tid eller ork att hänga, inte de jag har frågat i alla fall. Men snart får jag träffa några i alla fall. Tilia ska jag träffa på Zombie Film Inspelningen som hennes pojkvän Emil mfl. ska hålla i. Så Tilia får jag träffa då! Yaay! Måste se till att jag kan träffa Peppar, Danna och Karin med, saknar dem med så att det gör ont, vafan?! Vänner, I love you!


Det är pissväder idag.. Som vanligt då? Har inte varit sol på särskilt länge här i stan. Jo, när jag var till Fyrishov samma dag som jag kom hem från sjukhuset, men det var typ det. Och fan vad tråkigt det var att åka till Fyrishov, Jonte var sjuk så han kunde inte hänga på. Fick slappa i bubbelpoolen själv... DÖTRIST!!! Så jag tänker INTE gå till Fyrishov själv nästa gång. Peppar ville men ägde bara en femma så hon kunde ju inte betala inträde, direkt... Hehehe! 


Så imorrn kommer Johan, ska bli kul att ha honom här. Han ska få se mitt jobb, vi ska på midsommarfest på Fyrishov klockan 12.00 på fredag (kom gärna dit, gott folk, inträde är gratis) och sedan kanske vi ska till morfar på en liten grillfest. Fun fun..  


Nu ska jag duka och så ska vi äta innan vi åker till Thun's.. I ALMUNGE!! Vi kommer åka förbi Gunsta, längesedan jag var där... *snyft* Ska även hålla utkik efter Tilias planteringsarbete! 


Moi moi! 

Av Rianna - 18 juni 2011 12:04

Vaknade inatt av att det kliade överallt på hela överkroppen och huvudet. Sedan märkte jag att det kändes som om någon höll handen kring min hals, och jag hostade efter luft. Jag märkte sedan att även min underläpp var otroligt uppsvullen och att min näsa var så täppt att det var ännu svårare att andas...


Jag springer in till mamma som genast säger åt mig att ta det lugnt medan hon ringer sjukvårdsupplysningen. Jag går ut på balkongen för att jag ska kunna andas lättare. Det tog en stund innan mamma kom fram till upplysningen, jag fick beskriva hur jag mådde och de sade genast att jag skulle ringa 112. Då fick jag panik. Jag hatar verkligen sjukhus, och ambulanser. Sådant betyder att man mår dåligt och jag hatar att må fysiskt dåligt. Men visst, sjukhuspersonal försöker göra dig frisk igen, så att du slipper vara kvar där. 


Men jag åkte alltså in med ett par trevliga killar och min mamma, de tog blodtryck, tempen, puls osv innan vi kom fram. När vi kom in så fick jag lite tabletter och då försvann kliandet och rinnandet från näsan. Jag hade börjat andas lättare hela tiden, så det gick ju helt över sedan. Min läpp var fortfarande svullen men det störde mig inte så mycket.


Under hela natten kom de in och tog blodtryck på mig medan jag sov. På morgonen gick mamma för att jag sa att hon kunde. Hon hade en tvättid och jag kunde klara mig själv. Fick frukost på sängen ungefär vid åtta och tittade på tv medan jag åt. Mysigt, och fick uppmuntrande sms från Max, Johan och Jonte. Johan fattade inte hur allvarligt det var förrän jag sa att jag hade fått åka in med ambulans. Då brast det lite, men jag mår bra nu så ingen behöver oroa sig för mig nu! 


Har kokat nudlar till min lilla "utflykt" till Fyrishov idag. Ingen annan kan komma, Jonte skulle kommit om det inte var för hans förkylning. Synd! Hoppas du kryar på dig, Jonte!


Saknar väldigt många av mina vänner. Karin, Peppar, Danna, Emma, Tilia, Max mfl. Min klass saknar jag lite också, Per med. Skolan i sig saknar jag också, har fortfarande lite av ett brustet hjärta efter den skolavslutningen... Men aja, snart kommer ny skola, nya lärare och nya klasskamrater. Blir spännande att se hur det blir. 


Nu ska jag fixa resten till min lilla utflykt. Vi hörs senare!


Moi moi!

Av Rianna - 17 juni 2011 19:01

Hejsan, tänkte bara lägga upp några videos med bra låtar jag precis upptäckt och fastnat för! Enjoy!


Bruno Mars - The Lazy Song


Britney Spears - Till the world ends


2NE1 - Clap your hands


Den här videon har jag lagt upp förut men den är så kickass att jag gör det igen! Det är ett hologram som dansar runt. Den här videon är bara så sjukt grym!!


Moi moi!

Av Rianna - 17 juni 2011 16:08

Nu har jag en ny omröstning!!


Vad tycker du att jag ska lägga till eller göra mer av på bloggen? Ditt förslag kanske inte ens finns med på omröstnings-kolumnen? Skriv då en kommentar! 

Vill du kanske till och med att jag ska TA BORT något? Släng in en kommentar och berätta! 


Jag vill förnya och förbättra, men den här awesome headern av Tilia får stanna kvar ett långt tag till!

 

Har du en idé, så let me know! 


Moi moi!

Av Rianna - 17 juni 2011 07:34

Okej, nu kände jag för att göra ett inlägg om beteenden jag verkligen inte gillar. Har varit så sur hela natten och inte kunnat sova så jag tänker fan skriva ett inlägg nu!

  • Besserwisser: Jag hatar när folk tror att de har rätt hela tiden och verkligen måste påpeka på allt, till och med på småsaker som inte ens är vesäntliga och som helt enkelt inte är vettiga att gnälla på! Så som stavning (i skolan är det väl okej, lärarna vill ju ha korrekta saker) men de som påpekar på andras stavning för sakens skull utanför skolan borde verkligen lägga av. Jag påpekar på andras stavning, ja, men jag gör det bara för dem så jag vet tål att jag gör det, och jag gör det inte hela tiden. Och jag gör det inte för att vara elak heller. Och typ när bussen är helt tom och man sätter sig på handikapp platsen och en fräsch, frisk & ung person kommer in och bara måste säga att "Man inte får sitta på handikapp platsen om man inte är handikappad". Jag flyttar mig väl om det kommer en som ÄR handikappad?
  • Folk som måste säga... att du inte klarar av nånting så att de själv kan må bra och känna att de kan något. ALLA KAN VÄL NÅT?!! Och bara för att de kan en sak bättre än dig tror de att de kan allt bättre. Sånt tycker jag är så äckligt att jag vill spy!
  • Sådana som klagar: På Kissie mfl som plastikopererar sig eller går på freaky dieter. Det är deras liv om de bestämmer sig för att bli plastikopererade. Visst, vissa går över gränsen och det kan se lite creepy ut i vissa fall, men vafan?! Det är inte erat liv, eller hur? Låt det ha sitt liv så som det är, och skit i om de går på t.ex barnmatsdieten! Ni har fortfarande ingen rätt att tracka ned på dem för det! 
  • Sådana som hela tiden säger att man ljuger och bara hittar på när man inte gör det. De som påpekar för andra som t.ex gör smycken att de inte gjort smyckena och att de bara är copycats när de faktiskt är bevisat att personen i fråga gjort saken först och att beviset på att personen gjort smycket faktiskt finns. Jag hatar när folk säger att jag ljuger när jag FAKTISKT INTE GÖR DET!
  • Jag hatar när man inte får ha en egen uppfattning om saker och ting. Bara för att man tycker en sak är det fel och då måste alla påpeka det och säga att man tycker fel och att man borde tycka på deras vis istället, att de alltid har rätt och du har fel. Tänk om alla tyckte och tänkte likadant, FAN VA TRÅKIGT!! Fy fan för sådant beteende! Man får argumentera för och emot, men man kan inte säga "TYCK SOM JAG!!" Argumentera är bra, tvinga är dåligt!
  • Dubbelmoral: När man säger till nån att man inte får göra så eller så men sedan gör det själv. Man står för en sak men gör tvärt emot istället. FY SJUTTON FÖR SÅDANT!! 
  • Otacksamhet: Jag har då fan lärt mig att säga tack när någon ger mig något, hjälper mig eller bara är allmänt vänlig mot mig. Säger "Tack för maten" när jag går från bordet och försöker alltid vara tacksam för mina julklappar eller födelsedagspresenter även om jag inte gillar dem. Men andra har inte det. De säger inte tack och bara är allmänt otrevliga när man försöker hjälpa och vara snäll. 
  • För mycket skryt: Ja visst får man skryta, men att skryta så att öronen håller på att falla av är då fan att gå över gränsen. Att man skryter om att "Jag är så himla bra för jag fick alla rätt på provet men det fick inte du, fan va dålig du är" eller "Min pappa betalar allt åt mig, vi är så jävla rika". Tänk om någon som INTE HAR sådana pengar, som kanske till och med är fattig, sitter bredvid? Hur fan känns det för den personen, tro? Inte bra alls, skulle jag nog vilja påstå. "Svårt att berömma den som har det bra, lätt att fördöma den som inget har." så att säga. Bra att du har så det räcker och blir över, att du kommer överleva, men vafan, tänk på omvärlden också! Tänk på de som sitter på gatorna och knappt får ETT mål mat eller ens nya underkläder under flera dagar. STOP BRAGGING SO MUCH!
  • För egocentrisk: Att älska sig själv är något jättebra. Men när man glömmer alla andra och bara tänker på sig själv och är allmänt otrevlig för att man tror att man är bäst och äger ut allt och alla, då är det något fel, tycker jag. 
Visst, det finns fler saker jag inte gillar, men detta är en del av sakerna.

Nu ska jag till jobbet, men det kändes skönt att skriva detta!
 
Moi moi!
Av Rianna - 16 juni 2011 17:19

Håller just nu på att laga mat! Fläskpannkaka med lingonsylt skare bli idag! Mumsigt! Men eftersom att jag började så "sent" så blev pappa sur och gnällde & sa att jag inte behövde laga mat om jag skulle vara så långsam... Jaja, försöka göra någon nöjd duger väl, eller?


Glömde berätta, har stukad hand sedan igår. Stukade handen på träningspasset då jag ramlade framlänges mitt i en komplicerad snurr och tog emot med handen. Hux flux så ville inte handen mer. Jag fick låna mammas handstöd och därmed klarade jag mig igenom dagens arbete. Imorrn är det sista jobbdagen för denna vecka, men snart kommer det igen... *sob sob* Visst, mitt jobb är ganska kul, men jag har fanimej ingen fritid. Jag vaknar, äter frukost, tittar lite på datorn, åker till jobbet, kommer hem, måste fixa saker på datorn innan jag kollapsar framför tv:en av all trötthet som jobbet medbringat och sedan äta middag, inte hinna duscha utan bara bums i säng. Jag har inte duschat på hela veckan.. det är ganska snuskigt.. Måste duscha idag!! 


Igår fick jag förresten jordgubbar med lite glass till när jag kom hem från träningen. Åt mest jordgubbar då jag precis tränat men lite glass blev det. SÅÅÅ GOTT!! Och i tisdags så fick jag reda på att Johan fått en gratiskryssning för fyra pers då han köpt ny dator och jag får åka med!!! Vilken bra sen födelsedagspresent!! Och jag kommer även få två bikinitoppar som sen present också, för det har han lovat. På köpet får han en modeshow av mig... Hehehe... Vi går inte längre in på det ämnet....


Nu ska jag fortsätta att passa min delicious fläskpannkaka, medan jag är borta kan ni kolla på denna awesome "Epic rap battles of history"-video!


Albert Einstein VS. Stephen Hawking!


Moi moi!

Av Rianna - 16 juni 2011 08:37

Igår var en av de bästa arbetsdagarna hittills! Jag hade humöret uppe och plockade isär ganska många datorer med lite musik i öronen medan. Johan ringde på lunchrasten och gjorde mig på ännu bättre humör!


Till lunch åt jag inget för jag mådde lite illa, jag drack en burk Pepsi Max och det räckte faktiskt, fick en liten sockerkick så att jag skulle orka med resten av dagen! 


Vi slutade kvart över två då vi var klara med städning och allt, skönt att man var klar! Har upptäckt att jag är väldigt förtjust i att klippa kablar och skruva ut skruvar (vet, det låter ganska tråkigt) men det är faktiskt fett kul! Mycket roligare än att försöka få bort batterierna från kretskortet... Fick en stor jävel i ögat igår! 


Efter jobbet satt jag framför datorn och åt sedan lite middag innan jag drog till friskis & svettis för lite dans fuego! Men tyvärr hade inte Robert Ma den här sessionen, han har på fredag! Då ska jag gå också, of course! Han är min favvo-instruktör!


Nu ska jag dra och jobba!!!


Moi moi!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards