A nerdy sweet life

Alla inlägg under april 2011

Av Rianna - 25 april 2011 21:08

Imorrn är det dags för skolan igen... Jag mår skit inför detta. Och jag mår även skit för att på långt håll så verkar han den mest ointresserade i hela jävla världen!


Men vafan, man får väl hoppas på att livet inte går åt helvete i alla fall. Måste fortsätta skriva på engelskan, måste göra klart musiken, måste göra klart satsdelar och ordklasser, måste göra klart matten, måste måste måste.... Fuuuuuuuuuuccckkkk!


Doctor, actor, lawyer or a singer

Why not president, be a dreamer

You can be just the one you wanna be

Policeman, fire fighter or a postman 

Why not, something like your old man

You can be just the one you wanna be


Varför kan du inte vara intresserad av mig när jag försöker vara intresserad av dig, vilket jag även är. Du tar i som en sate när du är här, skriker "Lämna mig inte, aldrig nånsin" och håller på hela tiden, men när vi pratar i telefonen är du fan helt jävla ointresserad!! Du vill stanna länge hos mig men vill inte prata hela halvtimmen som vi har fått att prata under varje dag i telefonen när vi är ifrån varandra. Vafan är det med dig egentligen?! Är du helt jävla avtrubbad när vi inte ses? Fan... Fan... Jag vill fan ta och be dig dra åt helvete ibland...


Men jag älskar dig ju...








Och det ironiska med det här är... Att du aldrig läser min blogg och kommer inte göra det nu heller.. Tack så mycket för det...


Ha ett bra liv!












Av Rianna - 20 april 2011 10:26

Vaknar klockan 9.50 för att gå upp i långsam takt och äta lite frukost. Lite tv innan jag går till datorn och sätter mig...


Nu har jag klätt mig i träningskläder och dricker apelsinjuice med söta små hjärtformade isbitar i. Gott som tusan! Och så kollar jag på Azumanga Daioh! och väntar bara på att klockan ska bli sju på kvällen. Jag, mamma och pappa ska på dans fuego på Friskis & Svettis då och jag är sjukt taggad. Vill väldigt gärna dansa! Borde gå på denna träningsform oftare, vilket jag tänker göra under sommaren. Har bestämt mig för att då fan ska det bli ändring. Jag har faktiskt bestämt mig ordentligt den här gången, så trust me! Och då ska jag även hjälpa Johan att flytta in hit till Uppsala, då får jag också motion, genom att hjälpa honom packa och bära. GÖTT!! 


Och by the way, imorrn kommer Johan hit. Ska bli så jäkla skönt att äntligen få träffa honom igen. Det är så tråkigt när han inte är här och jag inte har nån att vara med... Men imorrn kommer han hit!!! Jaaaaaa!!!    


Min sötnos! Love you! 


Här får ni en bra låt att lyssna på, hörde den först idag på "Fantastic Music Videos" på MTV! Musikvideon är skitcool!


Var beredda på att det är en ganska lång början innan musiken startar. Men den är skitbra i alla fall, och videon är väldigt uppiggande!


Nu ska här lyssnas på musik och ses på anime lite till! Skål i apelsinjuice! *klink*


Moi moi!

Av Rianna - 19 april 2011 20:33

Idag var en ganska lugn dag. Jag vaknade runt nio, åt ingen frukost förutom en glass... Ehe, orkade inget annat. Sedan var det datorn och första delen av den sjunge Harry Potter-filmen som gällde fram till typ ett-två, och sen...


Tog jag cykeln och drog ned till stan. Jag parkerade cykeln nära stora torget och hämtade ut en Twister från Pressbyrån att äta på. Jag spatserade omkring lite random en ganska lång stund, läste ur min medtagna Kalle Anka-pocket och så köpte jag lister till mina två affischer jag vill sätta upp i mitt rum. Förutom den som jag redan satt upp, som var denna.


 

Den såg ni i förra inlägget!


Jag ska sätta upp två till plus en tygflagga med "Marilyn Manson and The Spooky Kids" på. De två återstående motiven på de andra två planscherna får ni se när de väl är uppe. Då ska jag kanske filma mitt rum och lite av lägenheten så att ni får se lite mer! 


Tog en sväng förbi Donken och köpte ett par cheeseburgare när jag blev hungrig. Åt dessa vid ån, där jag även tog lite bilder. 






         

Jag tycker de blev väldigt fina! Vad tycker ni?


Läste lite mer i min pocket och sedan så åkte jag till Pressbyrån och hämtade ut dagens gratisglassar. Haha, ja, glasskiosken på GB's facebooksida är mycket uppskattad. Kände mig dock jävligt dum där jag stod i kön med sex glassar i famnen och en mobil full med kuponger.  Han som stod i kassan utropade "Skämtar du med mig?!" när jag berättade att jag hade kuponger. Ho ho, ja ja! Vilken härlig dag det har varit i alla fall. Hoppas att det fortsätter vara så här fint. Jag älskar våren, den är lagom varm och jättefin, jag diggar sommaren också. Men mest våren! 


Nu har jag bara suttit och käkat Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie medan jag sett på animen "Azumanga Daioh!" Den är väldigt festlig och jag rekommenderar den ganska varmt för de som gillar ganska... Random animes!  


Nu ska jag se mer på den i alla fall! God kväll!


Moi moi!

Av Rianna - 19 april 2011 20:16

Här får ni se delar av mitt nya rum i nya lägenheten!


             

Och här är min fina Venus flugfälla!  


Fint rum jag har va?? *stolt*


Moi moi! 

Av Rianna - 18 april 2011 19:29

Idag, måste jag säga, har varit the day of awesome!


Möter upp Karin, Peppar, Andrew, Daimon, Omar och Isak på stationen, vi springer till stora torget för att hämta Danna. Vi drar hem till en Eddie och börjar spela ett brädspel innan vi randomly börjar leka sanning eller konka. Jag ska nog inte gå in på vidare detaljer om detta, förutom att en gång så springer Andrew omkring i bara kalsingar. Beautiful sight... Ja... xD


Vi blir hungriga, vi jagar runt på stan och letar restaurang. Donken är fullproppad, vi drar till Jalla istället. Vi äter, sedan drar vi till Gottis och köper lite smått och gott. Sedan måste jag dra hem! Synd, ville så gärna hänga mer med gänget... Buäääähhhh! Men det blir fler tillfällen, jag vill socialisera, fan vad jag vill socialisera. Jag dör av uttråkning här hemma!


Jag är klar med Johans teckning nu i alla fall, han kommer börja gråta när han ser den, promise you! Ska lägga ut den när han sett den, kan ju inte avslöja hemligheten förrän han kommer nu på torsdag! Läääängtar verkligen tills då. 


Det får bli ett ganska kort inlägg, men här under får ni en underbar låt av mig med Ministry of Magic bara för att. 




Moi moi!

Av Rianna - 15 april 2011 17:07

Här kommer några spexfoton från idag!

 

  

Söta Tilia i vacker utstyrsel!

 

  

Jag som maffiaboss!

 

  

Långben i Micheal Jackson-pose!

 

  

Raphaela i Micheal Jackson-pose!

 

  

Sara i Ghandis hatt!

 

  

Raphaela igen!

 

  

Per som geek!

 

  

 

  

Per som geek och Jenny som galen vetenskapsman

 

  

Långben i Ghandis kostym och hatt

 

  

Booom! Kajsas blandning funkande inte...

 

  

Ekis och Frida!

 

  

Per igen!

 

 

Jag som maffiaboss, med en blåtira! (Vårt tema var "Slågsmål för att vi inte kunde komma överens om temat".)

 

Nu ska jag och min far åka iväg till Sebbe, pappa vill nämligen bada i hans badkar och sedan ska vi åka för att äta på restaurang! Mumsigt!


Moi moi!

Av Rianna - 15 april 2011 16:17

Här kommer lite av de bilder som togs på Conflagrator m.fl konsert (Tilia, om nån av bilderna är din, skrik till!) Jag tror att alla här är mina men jag är inte hundra procent på typ en eller två. Tilia lånade ju min kamera för att fota lite!

 

  

Vi inleder med en bild där sångaren i första bandet slänger med huvudet.

 

 

Diggar denna bild också, väldigt tuff!

  

Den här bilden på Daimon *peka uppåt* tog jag precis när han sprang förbi. Ganska läskigt att han precis då kollar in i kameran! xD

    

Moshing!! Jättefint va? xD

 

Sötisarna!!

 

     

Tycker det är ganska awesome att han *peka uppåt* har rosa bandet!

 

 

Denna bilden var awesome!!!

 

 

Tilia: *håller i en burk* Peppar: *ser glad och fascinerad ut* Daimon: NOOOO, NOT THE LIGHT!!!

    

Denna bilden *peka uppåt* var lite rolig. Peppar tog bild precis när jag kollade i kors... Hahahahaha!!


Den här var väl fin! Jag ler ju jättesött (för en gångs skull.) Yaay! 

 

Efter den konserten hade jag så ont överallt alltså, hade varit med i moshing och headbangat som ett jävla as, men kul var det och på vägen därifrån så flummade jag och Peppar som galningar. Folk trodde nog fan att vi var fulla eller nåt... Hahaha! Men kul var det, alla den kvällen förgyllde min dag! Trolololol!


Snart kommer bilder från spexfoto-dagen idag!

 

Moi moi!

Av Rianna - 12 april 2011 21:30

Kolla in papegojan! Fan va cool!

 

 

Jag älskar den här videon, fan!


Moi moi!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards