A nerdy sweet life

Alla inlägg under juli 2011

Av Rianna - 30 juli 2011 13:27

JOHAN FICK LÄGENHETEN I MORGONGÅVA SOM HAN TITTADE PÅ IDAG!!!!




 

Fan vad jag är glad!! Han flyttar in nästa vecka så jag är hyperlycklig!!! Nu har jag nån att vara hos när mamma och pappa åker till Stockholm! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD, FATTAR NI INTE DET?!!! Nu bor jag snart inte 32,2 mil ifrån min pojkvän längre, utan endast 4 MIL!! Grattis min älskling, fan vad glad jag är för din och för våran skull!! 


Älskvärda Johan, grattis på dig! SÅ JÄVLA GLAD FÖR DIN SKULL!! 



   

Ska hjälpa honom inreda och möblera stället nästa helg, om det finns något kvar att möblera förstås. Men jag ska i alla fall åka dit för att päronen kommer vara borta. SÅ TAGGAD!! Vill se hans lägenhet i verkligheten, ju! Så ska vi även storhandla antagligen, han behöver ju mat liksom! Annars överlever han inte där!  Men om han flyttar in på måndag eller så, handlar han antagligen tidigare. Men skulle vara kul att storhandla med honom, till hans EGNA hushåll och allt liksom!





Bilder på lägenheten: (Tagna från Blocket.se)

     

Inte så jäkla mycket men det räcker för att han ska kunna äta, sova och plugga i den. Tv och internet kommer han nog inte ha på ett tag, vi får se hur han löser det. (Inte för att han kollar så mycket tv.)




Snart ska jag och päronen åka på släktträff a lá pappas sida av släkten. Hoppas det blir trevligt, förra gången fann jag inte särskilt rolig för att vara helt ärlig. Viss släkt blir lite ful i mun när de får i sig alkohol... Men men, that's life! Jag har klätt mig otroligt svart, mest för att de kläder jag tyckte var finast är just svarta. Min vackra medeltidsblus med svart dödskalle-bälte, puffig kjol, svarta strumpbyxor, choker-halsband, två medeltida ringar och ett par gammaldags örhängen. Mycket vackert! Till och med klackskorna är svarta... Känns som om man är klädd för begravning eller nåt, men det är jag ju inte!   Svart nagellack har jag med men det blev så fult... Heheh.. Inte bra på att måla naglar! 



Ska väl ta och stänga av nu och ta på mig skorna. Vi ska välan dra snart!


Moi moi!




















Av Rianna - 29 juli 2011 17:25

Till och börja med så vill jag svara till alla "amy haters" därute, som bombat mig med skit.


Jag tror också att hon tagit överdos. Men polisen VET INGET ännu. Bara att hon var med barn när hon dog, vilket var förjävligt sorgligt. Även om hon med säkerhet självförvållat sin egen död, så är det sorgligt i vilket fall som helst. Hon körde slut på levern och lungorna, och resten blev förstört av drogerna. That sucks, för hon var bra, tycker JAG. Och jag vill inte få skit av er haters bara för att jag gillar hennes musik. HATAR när folk inte tycker att man ska få tycka om vilken musik man vill, man MÅSTE hata den musik som ni inte gillar, och HATA de personer som spelar den "dåliga" musiken. Varför hata en människa man inte känner, bara för att man inte gillar musiken? Please, grow up for fuck sake! Hon som många andra kändisar hade psykiska besvär och mådde dåligt för att hon låg under en sån jävla press. Knark är ett sätt att fly verkligheten för en liten stund, vilket många kändisar sorgligt nog lär sig...


Visst, gilla inte hennes musik, jag bryr mig inte. Ni får ju tycka som ni vill, annars skulle världen vara en tråkig plats om alla tyckte likadant om musik. Hoppas ni kan lära er att respektera andras smak. Jag gör det i alla fall. Men döm inte människan om ni inte känner denna, jag gjorde det förut och sa att jag hatade både Justin Bieber och Kissie & en massa andra. Men nu har jag fattat lite annat om personerna i fråga och låter bli att ha förutfattade meningar om folk. De kanske verkar vara en sorts person, men kan vara en helt annan. Kändisar är precis som alla andra, bara att folk vet mer om dem för de syns ganska ofta och för att de kan en viss sak riktigt bra. Men alla kan ju någon sak riktigt bra, så jag tycker egentligen att alla vore kändisar inom något ämne egentligen. Men det kommer nog aldrig att hända.

____________________________________________________________


Ikväll ska jag se på film med päronen, "Elvis i Glada Hudik". Ni vet, Glada Hudik-gänget som gjorde en awesome musikal om Elvis och blev väldigt kända, även i Hollywood. Det är så häftigt, många startar på en sån liten mark men blir riktigt stora. Det är så coolt! 

Längtar tills "Hur många lingon finns det i världen?" kommer ut. Den var så himla bra den också, en av mina favvofilmer!!


Till det blir det ost, kex och lite dricka. Mina päron dricker vin, men det gör som tur är inte jag. ALDRIG! Bläääää för sprit och alkohol...

___________________________________________________________


I tisdags och i onsdags var jag till Fyrishov, första dan själv och andra dan med Jonte. Men det känns som att han tröttnade lite på mig i slutet, vilket det känns som de flesta har gjort, tröttnat alltså... Känns sorgligt men jag vet ju inte riktigt än, vissa är bara trötta i allmänhet på grund av allt resande, som Peppar och Danna och Tilia mfl. Så ja, man måste ju vila efter resor. Hoppas någon orkar vara med mig. Tilia ville vara på söndag, undrar vad man ska göra. Inte för att det spelar så stor roll för jag får i alla fall träffa henne. Saknar mina vänner så att det gör ont i magen, ärligt talat. 

   I love you THIIIIIIS much. Or even more, but I'm afriad my arms are too short to express just how much I love you.  


Älskar mina vänner, jag vill vara med er! Är så ensam här hemma, inte riktigt så festligt att hänga med sina päron varenda dag och INGEN annan, liksom... Kram! 


Moi moi! 

Av Rianna - 26 juli 2011 17:54

Nu kommer mitt fjärde "Bara dig"-inlägg, som nu kommer handla om sötaste Danna!


Jag är lite osäker på vad jag ska skriva, men ska göra mitt bästa!

Du är en lite egen människa som tycker om att provsmaka andras mat, bland annat.  Du har en jäkla cool stil som är lite av varje, lite punk, lite metal, lite goth och lite gott & blandat, och jag gillar din musiksmak!  


Make the best of this test and don't ask why.

It's not a question but a lesson learned in time.


Något som jag verkligen gillar med dig är ganska down on earth på samma gång som du är minst lika flummig som de andra du hänger med (ja, däribland Peppar.) Och vi vet ju hur Peppar kan vara ibland.

Peppar är väl down on earth också, men på sitt sätt. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men jag hoppas att det är på något sätt förståeligt. Och jag gillar även ditt smile och ditt skratt, det smittar ganska lätt. 


You've left me speechless, so speechless (var tvungen)


Förresten, på den bilden ser det ut som du håller en ketchup-flaska... Men det är nog inte så intressant... XD En av de bästa minnena jag har av dig var nog från Halloweenbalen, du var så jävla på och det var kul att dansa och stoja med dig och gänget!   Du är väldigt awesome! Och med en gång måste jag bara säga, jag älskar ditt hår. Det är så mysigt och alltid rent och lent. Jag har lite av en hårfetisch... XD Det låter mer creepy än vad det egentligen är...


ARRGGHH! Otroligt vacker människa!! *vill också vara brun .. och ha långt brunt hår...*


Rakt av, du är en ganska awesome person som är kul att vara med och att snacka om massa stuff med. Och att göra flum saker med, förstås. En bra kompis, helt enkelt. Som tillhör mitt lilla gäng av flum personer som jag älskar! I love you! :3  


One day when the sky is falling, I'll be standing right next to you,


Moi moi!


Av Rianna - 25 juli 2011 20:13

Harry Potter filmen var amazing! Ville spy regnbågar och gråta krokodiltårar när vi sett klart på den, älskade den verkligen! Men nu är mitt liv trist igen...


INGEN ÄR JU FAN HEMMA NÄR JAG VILL TRÄFFAS!!! Peppar och Danna är väl hemma om nån dag, Linnéa är ofta upptagen eller sjuk, Karin har jag ingen aning, Tilia är i Holland, Emma vet jag inte och Johan har inte köpt lägenheten ännu så han kan inte komma än... BLÄÄÄÄ!!! Jonte och jag ska bada på Fyrishov någon dag men mer vet jag inte... Vill inte bada på Fyrishov själv, det är DÖTRIST! Äter hellre paprika än drar dit själv, speciellt efter incidenten med de där puckade killarna... 


People, call me! Me want some company!! I will not bite you! Or will I...?



Njaa, I will just stare at you until you hang out with me!


När Tilia kommer hem hoppas jag på att vi kan ha sommarfesten ganska snart. En sak jag sett fram emot länge, för fester med polare är alltid kul. Allt är så jävla trist här hemma, och päronen bara gnäller, speciellt morsan som hackar på mig och farsan hela tiden... Så jävla jobbigt!


Snälla någon, dra ut mig på någonting! PLEASE!!


Moi moi!

Av Rianna - 24 juli 2011 11:28

Många har skickat mejl till mig och sagt att jag aldrig skriver om värre saker än t.ex kändisar som dött eller hur mycket jag hatar rasister osv osv. Att jag inte bryr mig ett skit om alla som dött i Norge nu eller sådant. Men nu ska jag tala om en sak för er som misstror mig...


Jag bryr mig jävligt mycket! Jag blev helt förstörd när jag hörde om massakern på ungdomslägret och bomben som sprängts vid Utrikesdepartementet i Norge. Jag hatar att höra om sorgliga saker, och blir ledsen varje gång jag hör om något sorgligt. Det är därför jag helst låter bli att skriva något, jag skriver roliga saker istället så att folk kan tänka på något annat för stunden, för att vara lite schyst liksom. Min pojkväns mammas syster bor i Norge och det kunde gått illa för henne om hon varit i närheten av bomben, men som tur var så var hon inte där då. Jag sörjer alla som dog, och fattar inte hur man kan vara så sjuk i huvudet att man klär ut sig till polis och skjuter ihjäl cirka 80 ungdomar bara sådär!


Sedan är det ju så att folk dödas VARJE dag, överallt! Det är inte BARA i Norden som det händer, hoppas jag att ni fattar. Folk blir våldtagna, kidnappade, torterade till döds, blir utsatta för utpressningar och andra dåd. Folk blir skjutna utan anledning, folk bombar mitt ibland tusentals människor. Det är ingen vacker värld vi lever i, och det händer varje dag, allt detta. Istället för att BARA stödja Norge, stötta världen. Visst, det är svårt att stötta flera länder samtidigt, men ni ska inte bara tänka på ett land i taget. Det är bara ovanligt att sådana här saker händer i Norden, men det är lika obehagligt att det händer ofta i andra länder. Det är så hemskt... 

När World Trade Center kraschades så var jag lite liten för att fatta alltihop, men jag fällde många tårar när jag såg folk föras bort där i tv:n, döda eller skadade, och när jag såg folk gråta sig fördärvade över sina döda anhöriga blev jag ännu ledsnare. När tsunamin i Thailand och Japan var, blev jag också ledsen


Jag gråter hur enkelt som helst, jag grät till en Disneyfilm en gång, Lilo & Stitch 2, när han typ var död men sen "återuppstod" pga Lilos kärlek till honom. Jag grät som en nyfödd bebis. Och när jag ser på videos när soldater överraskar sina barn när de kommit hem, det gråter jag också av. Jag gråtar av vafan som helst i princip. Grät av filmen A.I och en annan film som heter Hotel Rwanda (som förresten är verklighetsbaserad.) Så jag bryr mig väldigt mycket! Förjävligt mycket, och tro inget annat! 


Jag hoppas att alla som dött i alla overkligt hemska massakrer och naturkatastrofer kan vila i frid. Vi i jordelivet saknar er. 


R.I.P 

Av Rianna - 23 juli 2011 20:29

Idag, den 23:e juli år 2011, fann de Amy Winehouse död i sin lägenhet. Polisen beskriver dödsorsaken som "oförklarlig".


För alla som inte vet vem Amy Winehouse är, ska jag berätta att hon är en berömd sångerska som sjöng låtar inom genrer som R&B, soul och jazz. Detta är en av hennes mest kända låtar, "Rehab" och handlar om hur hon inte ville ta in på rehab även om hon hade ett drogmissbruk.


Amy Winehouse - Rehab


Amy blev bara 27 år, och de vet fortfarande inte dödsorsaken. Men jag skulle inte bli förvånad om hon har dött av överdos. Hoppas hon vilar i frid!


     

Rest in peace, you beautiful girl!  


Hoppas de kan få reda på hur hon dog      

Av Rianna - 23 juli 2011 18:44

Här kommer de låtar jag verkligen gillar inom genren J-Pop och K-Pop! Enjoy!


2NE1 - HATE YOU


2NE1 - I AM THE BEST 


2NE1 - I AM THE BEST (Live)


2NE1 - Clap your hands


SECRET - Shy Boy


miss A - Bad girl, Good Girl


miss A - Good-Bye Baby


miss A - Breathe


Tja, det var allt för det här inlägget. Kanske det blir mer inlägg sedan, men är inte säker. Stay connected!


Moi moi!

Av Rianna - 23 juli 2011 18:15

Här kommer lite bilder på ALLA lajvkläder jag har. Kommer skaffa fler i augusti då jag ska till Arboga Medeltidsmarknad! 


Min klänning!

 

_______________________________________________________


Min svarta bomulls-blus med väldigt långa ärmar och pösbyxorna!

 

_______________________________________________________


Min linneblus och koskinns-korsett (Johan gjorde den av en riktigt gammal koskinns-matta.)

______________________________________________________________


De nya snabelskorna (tog bara bild på en men som ni fattar så har jag ju ett helt par.)

______________________________________________________________


Här är några lajv-hemsidor jag tycker ni ska kolla in om ni är intresserade av något inom det området!


Här är en hemsida där man kan hitta t.ex medeltidsskor i mycket bra kvalité.

Här är en hemsida där du kan hitta kläder för olika tidsepoker och stilar, t.ex medeltid, victoriana, gothic och steampunk

Här är en hemsida där du kan hitta massor av medeltida saker, som skor, kläder, skrivdon, smycken, anteckningsböcker i skinn m.m

Här är en hemsida som är en av mina favoriter, har träffat tjejen som är en av skaparna bakom hemsidan, hon är mycket trevlig och kan verkligen sin sak.


Hoppas ni får nytta av detta, mer om lajv och tips om hur man gör sin egen lajvkaraktär m.m kommer nån annan dag!


Moi moi!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards