A nerdy sweet life

Alla inlägg den 9 januari 2011

Av Rianna - 9 januari 2011 16:25

Dag 7 i "30 Dagar, 30 frågor".


Dag 7: Din bästa vän!

 

Min bästa vän... Det måste nog vara Johan ändå. Även om jag säger att de närmaste vännerna jag har (Karin, Peppar, Danna, Tilia och Sara) är mina bästa vänner allihop, så är det nog Johan som vet mest om mig och kan mig bäst.

 

Alla mina närmsta vänner är dock hur bra som helst på att trösta, finnas till för mig, vara bra vänner, får mig att skratta osv. Så jag skulle kalla alla mina bästa vänner egentligen.

 

Moi moi!

Av Rianna - 9 januari 2011 15:50

Ja, jag har alltså börjat med den förbaskade pulverdieten igen. Det enda jag kan tillägga om den saken är: JAG ÄR HUNGRIG!

 

Idag så har jag gjort NONE intressanta saker. Jag åkte till farmor (lagom roligt) och städade rummet. (Nu har jag i alla fall det snyggt omkring mig.)


Jag har blivit poetisk och skrivarsugen igen. Har redan börjat på min senaste fanfiction "Du Vrangr Gata" som är en Eragon-fanfiction, där huvudkaraktären är en alv som kallas för Vanya. Min storyline är faktiskt rätt bra, och när jag kommit tillräckligt långt kan jag lägga upp ett smakprov här. Men ingen får sno, då blir jag jävligt förbannad. Jag skriver också en himla massa sånger just nu, men det är bara en som blivit bra. Jag ska sjunga in den nån dag, så att ni får höra.


Och det här med pulverdieten. Jag är fett sugen på läsk, det har jag varit hela dagen. Jag smusslade i mig lite äppeljuice alldeles nyss för att kunna stå ut med skiten. Men det var typ bara några centiliter, sen kom mamma och jag var tvungen att kvickt ta fram vattenkaraffen så att hon inte skulle fatta vad jag egentligen gjorde. Fast vattnet var också gott, i och för sig...


Nu ska jag skriva "Dagens" i "30 Dagar, 30 Frågor". Hare bra!

 

Moi moi!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards