A nerdy sweet life

Alla inlägg under mars 2013

Av Rianna - 10 mars 2013 13:05

En låt som du lyssnar på när du är arg! Lägger till två, för lyssnar på någon av dem beroende på hur arg eller vilken sorts arg jag är.

 


Der tag an dem die welt unterging - We Butter The Bread With Butter

 


Dra åt helvete - Lillasyster

 

Den första är en aning extrem.. Haha! XD Men jag älskar den, och den andra låten är också så himla awesome! Lillasyster!  Vilken låt/låtar lyssnar du på när du är arg? P.S Lägger till en bonuslåt som jag kan lyssna på när jag är arg eller stressad.

 


Monster - Skillet

 

Moi moi!

Av Rianna - 9 mars 2013 15:59

Lite nya bilder och sådant!

 


En lite äldre bild som jag redigerade ordentligt för någon dag sedan! Ljuset som kommer från pumpan är dock inte redigerad, vilket jag är lite stolt över!

 

Bild på boken jag köpte idag på bokrean, "En flickfotografs bekännelser" av Bingo Rimér.  

 


Lite gottis jag hade igår när jag pluggade!

 


En liten egobild!

 

 

Experimenterade lite med nitar och fick till detta. Hade tråkigt så redigerade bilderna i "hipster-stil" bara för att... Haha! Men ja, är nöjd med hur det såg ut när man fick dit nitarna på kragen!

 

 


En lasagne som jag och Johan gjorde mitt i natten för att Erik skulle kunna få något annat än pizza att äta när han och Roger kom på besök hos Johan. Den såg god ut och luktade jättegott, hoppas på att den smakar gott (finns kvar så ska får smaka imorgon när jag åker hem till Johan!)

 

Där fick ni en liten bildbomb! Nu ska jag skriva mer på min uppsats, den ska ju lämnas in imorgon, så måste bli klaaar!


Trevlig helg på er allihopa!

 

Moi moi!

Av Rianna - 9 mars 2013 09:00

En låt från mitt favoritalbum!

 

  Albumet "Schrei so laut du kannst" med Tokio Hotel

 

Låten:


Freunde Bleiben - Tokio Hotel (har btw gjort denna lyrics-video)

 

Detta var ett av mina favoritalbum och en av mina favoritlåtar med, en tysk låt som jag faktiskt förstår innebörden med och som jag kan nästan utantill även fast den är på tyska!


Vad är ditt favoritalbum?


Moi moi! 

Av Rianna - 8 mars 2013 09:34

En låt som jag önskar att jag kunde få höra på radion.

 


Twitch of the trash nerve - F.K.Ü


Teddys (Max farsas) band F.K.Ü är fett kickass, och den här låten är en av deras bästa, så skulle inte ha något emot att höra denna på radion!


Här är förresten låtens musikvideo, där även jag, Linnea och Max medverkar. Keep trashing! 

 

Finns det någon låt som du inte hört på radion än som du gärna skulle vilja höra?

'

Moi moi!

Av Rianna - 7 mars 2013 10:51

Tar två, en som jag hör ofta nu just för att den är aktuell, och en andra för att den... ja, har gått länge på radion, den tåls att upprepas.

 


Girl on fire - Alicia Keys

 

Den här hör jag ofta på radion just nu, för att den är så populär just nu.


Curly Sue - Takida

 

Denna spelas ofta på radion, känner jag i alla fall. Jag älskar den så jag har inget emot det! Dock är den så mycket häftigare live, för sångaren ser så inlevelsefull ut när han sjunger. Sjukt fint!  


Moi moi!

Av Rianna - 6 mars 2013 20:50

En låt som jag först gillade men sedan började ogilla.

 

Låt mig säga såhär, jag vet inte riktigt varför jag inte riktigt klarar av den här låten längre, då jag verkligen gillar Sean Kingston. Bieber kan jag stå ut med, men lyssnar mest på låten pga Sean Kingston. Ska även tillägga, jag hatar inte låten, och har heller inte älskat den, men jag gillade den verkligen förut.


Eenie meenie - Sean Kingston and Justin Bieber

 

Kan nog säga direkt att jag tröttnat på allt tjat om Bieber, cut4bieber, glorifieringen av Bieber och de mest extrema fansens ständiga hat mot alla som har något minsta negativt att säga om honom. Till exempel ville ju några skicka en lönnmördare efter en musikkritiker som hade sågat Biebers senaste skiva. Liksom, what the fuck?! Så det är nog därför jag helst undviker musik som innehåller Justin Bieber på något sätt, för jag har helt enkelt tröttnat på allt tjat. 


Sedan har vi en låt som jag har kunnat upprepa för mig själv ett antal gånger, speciellt när jag gjort en musikvideo med den låten och måste lyssna om den varje gång jag ska redigera om videon lite, har älskat den som fan och älskar den fortfarande, men nu börjar jag nästan tröttna på den och måste ta en liten paus från den tills jag måste höra på den på kortfilmsfestivalen. Vill kunna lyssna på den senare i livet utan att råka kasta datorn i väggen efter det.

Spegelen - Panda DA Panda


Finns det någon låt du hatar men som du kanske älskat förut?

 

Moi moi!

Av Rianna - 6 mars 2013 17:01

Den sötaste lilla gris jag någonsins sett. Han kan inte använda sina bakben och har fått en liten rullstol av sin ägare, när han blir äldre så har ägaren förberett specialgjorda rullstolar som han köpt in åt den lilla sötnosen. Mawww!  

 


 






Så himla fint, blir så rörd. Och lilla Chris är så söt!  


Moi moi!

Av Rianna - 5 mars 2013 21:29

Bara för att jag vill varva ned lite med inläggen som nästan bara innehåller videos, så vill jag lägga upp ett inlägg med ett par bilder!

 

  Detta blev min lunch idag, kesoplättar med hallon. Till drack jag ett glas med hallon-och rabarbersaft blandad med citonbubbelvatten, nom nom!

 

Var tvungen att äta lunch hemma då jag skulle ta hand om min hund Eila innan jag kunde dra till skolan, och då skulle jag inte hinna äta lunch.


Sedan vill jag visa min affisch som jag gjort till min musikvideo som jag ska visa upp på min skolas kortfilmsfestival, jag ska även tävla med den där, får hoppas på att den vinner något pris. Man får hoppas, i alla fall! Musikvideon får ni se längre fram, vill inte lägga ut den än!

 

Är väldigt nöjd, faktiskt! Tyckte den blev så dramatisk som jag ville ha den från början! Björn hjälpte till med lite effekter i Photoshop som jag inte visst om fanns, så de ska jag använda i fortsättningen!

 

Det var allt för mig, nu ska jag snart gå och lägga mig, imorrn är jag ledig. Ska skriva på min uppsats mer då. Woop woop, party! Säger vi.. Haha! XD


Moi moi!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards