A nerdy sweet life

Alla inlägg under februari 2013

Av Rianna - 21 februari 2013 13:50

Nu har ju äntligen sista delen av Pony.MOV kommit ut, så jag tänkte länka till alla avsnitten i rätt ordning här för att jag vill tipsa om dem, roliga parodier (dock lite väl grafiska vid vissa tillfällen) av the mane 6 i My Little Pony.

APPLE.MOV


DRESS.MOV


SHED.MOV


MAGIC.MOV


PARTY.MOV


SWAG.MOV

Hope you enjoy!


Moi moi!

Av Rianna - 21 februari 2013 13:37

Nu ska jag alltså lägga upp en låt som gör mig glad! Många låtar gör mig glad men denna väcker upp så många nostalgiska minnen hos mig + att den har en så underbar mening!

 


Stand Out - Powerline (Tevin Campbell)

 

Har du en låt som gör dig extra glad?

 

Moi moi!

Av Rianna - 20 februari 2013 20:14

Jag känner igen mig.. Även fast jag inte spelat Zelda särskilt länge eller särskilt ofta, bara när jag är hemma hos Johan. Men ja... Haha! Helt enkelt underbart!

 


Legend of Zelda: Pot Smasher

 

Känner ni Zelda-fans här igen er också?

 

Moi moi!

Av Rianna - 20 februari 2013 14:32

Det var en mycket enklare fråga än att man skulle peka ut sin favoritlåt. 

 


"Baby" - Justin Bieber feat. Ludacris

 

Varför är denna den sämsta enligt mig då? Jo, för denna låt är skriven av... typ 7-8 pers, och det enda refrängen går ut på är: And I was like
Baby, baby, baby ooh
Like Baby, baby, baby noo
Like Baby, baby, baby ohh
I thought you'd always be mine (mine)
Baby, baby, baby ohh
Like Baby, baby, baby noo
LikeBaby, baby, baby ohh
I thought you'd always be mine (mine)

 

Liksom... Ju fler kockar desto sämre soppa, om man ska säga så. Plus att den är tråkig, menlös och hur osvängig som helst. Jag är inte en av dessa som hatar låten bara för att Bieber gjort den, utan för att låten faktiskt är otroligt dålig. Tycker jag i alla fall. Andra får tycka precis som de vill. Men om någon ska diskutera med mig om att Justin Bieber är lika bra som Michael Jackson eller Kurt Cobain, då kommer jag att flippa ur. Han är inte i närheten av nån av dem. Och inte särskilt lik dem till musiken överhuvud taget. 


Så ja, detta är den sämsta låten enligt mig.

 

Moi moi!

Av Rianna - 19 februari 2013 21:33

Kul att folk kan bjuda på sig själva här i Sverige också, måste jag säga. Jävla massa gnäll det blev om skattepengar och sådant, det här spelade de in på sina raster, som de med all rätt får ta och de får väl spendera sina raster hur de än vill, om de nu sedan jobbar som de ska? Dessutom, brandmännen har till och med länkat till en välgörenhetssida som har med insamling för en cancerfond att göra. Fantastiskt tycker jag! Mer humor och mindre gnäll åt folket! Nog för att Harlem Shake blev lite uttjatat så snabbt, men ändå, mina mungipor åker upp när jag ser detta!

 


Polisernas Harlem Shake


Brandmännens Harlem Shake

 

Heja heja! Och while I'm at it, så kan jag ju länka till Brandmännens Cancerfond med en gång; http://www.ibcf.se/

Gå in och ta en titt, vettja!

 

Moi moi!

Av Rianna - 19 februari 2013 21:07

Jag ville börja med en challenge så jag tänkte på att jag skulle köra en med musik-tema! 30 Days Music Challenge, som några av er antagligen stött på någon gång förut! Dag nummer ett är; Vilken är din favoritlåt?

 

Ja, detta var ju en väldigt svår fråga, för jag har så många favoriter och jag har alltid olika låtar jag lyssnar på vid olika tillfällen och vid olika humör. Men här är i alla fall en av alla mina favoritlåtar som jag lyssnar på mycket då och då! Den gör mig så otroligt glad!


Raise your glass - P!NK

 

Varför ska det alltid vara så svårt att peka ut just en favoritlåt? Helt sjukt, man har ju så många låtar som man tycker om! Vilken är din favoritlåt, om du måste välja en?

 

Moi moi!

Av Rianna - 18 februari 2013 16:44

Har ni lagt märke till den nya trenden som dykt upp runt omkring på internet de senaste veckorna? Harlem shake, där en börjar dansa lite smått och sedan börjar alla i samma utrymme dansa helt galet, många utklädda till random karaktärer eller så är de bara klädda konstigt. Jag tänkte länka till några Harlem Shakes som några populära YouTubers gjort, då dessa varit lite extra roliga.

 


Pewdiepie Harlem Shake

 


Jacksfilms Harlem Shake

 


Shane Dawson Harlem Shake

 


Tobuscus Harlem Shake

 


Annoying Orange Harlem Shake

 

+ en extra Harlem Shake


Drogad Katt (Felix) Harlem Shake

 

Tyckte dessa var de roligaste, men söker du omkring på YouTube på "Harlem Shake" så hittar du massor. Jag valde mest några från kända YouTubers för jag tycker det är lite roligare då. Liksom, titta på Pewdies Harlem Shake. It's like... EH WHATTA FUCK?! XD

Av Rianna - 15 februari 2013 19:50

Jag älskar den här scenen från "Sherlock Holmes: A Game of Shadows", Robert Downey Junior är en så himla underbar skådespelare, och han spelar rollen så himla bra.

 


"They are dangerous in both ends, and crafty in the middle." Underbart!

 

Moi moi!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards