A nerdy sweet life

Alla inlägg under januari 2012

Av Rianna - 24 januari 2012 20:33

Så blir det lite strängare på den här bloggen.


Så fort som någon kommenterar en taskig kommentar så kommer jag ta bort den och blocka IP-adressen som personen i fråga har skrivit ifrån. Och om denne person skriver från en annan så blockar jag den med. 


Ni vet inte hur mina föräldrar kan vara. De kan vara gulliga i högst två dagar sedan är de förjävliga resten av resan. Så ni vet inte ett skit, och ni har ingen rätt att uttala er om mina föräldrar. Så ja, jag tycker ni kan ta och knipa igen. För evigt, helst. 

För mitt privatliv är inget som ni kan debattera med mig om, för det är en av de saker som ni inte vet ett skit om. Älskar jag mina föräldrar? Ja, det är klart. Men de vet inte hur de ska vara i min närhet, de är inte sådär som man tänker sig att föräldrar ska vara. De har ett lite för hårt skal.


Tyck vad bäst ni vill, kommer ändå aldrig träffa er, tack och lov. För sådana som ni är bara energitjuvar som jag lika gärna kan skita i.


Och: Jag tog bort de tidigare inläggen bara för att slippa ert värdelösa tjat!


Puss och hej då! ^^

Av Rianna - 23 januari 2012 20:27

Ville bara tipsa om en underbar sida, ni som inte upptäckt den ännu borde göra det NU!


Mugglarportalen.se heter den, och där kan man diskutera Harry Potter tills man spyr. Man kan leka omkring på forumet, man sorteras in i ett elevhem när man ska skapa ett konto där, jag är Hufflepuff! *stolt*





Då får man även chatta i ett eget sällskapsrum i forumet, där endast ens egna elevhems-kamrater och rektorn kan komma in. Det blir som ens egna lilla Hogwarts fast på nätet. Det finns rollspels-trådar där man kan låtsas att man är med på en lektion, vilket jag har gjort några gånger och det är fett kul! 


Man kan spela tre spel på denna sida också, frågesporten är min favorit. Då kan man vinna poäng till sitt elevhem, vilket gör att man får chansen att vinna elevhemspokalen tillsammans med sitt elevhem! Man vinner pengar på varje spel, som man kan använda till att köpa sig en drake som man kan namnge och mata eller något annat fint att ha på sin press. Som chokladgrodor och bertie botts bönor, eller varför inte quidditch-arsenaler? 




Jag vet att det låter supertöntigt pga sättet jag beskriver det på, men om ni går in och kollar så får ni se att det är en sjukt awesome sida! Om man är ledsen över att Harry Potter är slut, så blir man definitivt gladare av att gå in där. Så www.mugglarportalen.se är sidan ni ska in på om ni älskar Harry Potter! Jag heter "Valerie Finnigan" där om ni vill adda mig!




Moi moi! 

Av Rianna - 20 januari 2012 13:30

En tjej som jag snackat med ett tag ville att jag skulle tipsa om hennes nya blogg! Dock är hon anonymså jag kommer inte säga hennes riktiga namn.



www.bloggerotica.bloggplatsen.se 


En informations-blogg om det mesta inom kärlek, erotik, sex m.m Ser ut att kunna bli något bra! Jag kommer i alla fall läsa.  


Moi moi!

Av Rianna - 20 januari 2012 09:16

Just ni sitter jag på fotolektion...


Som är allmänt chill då jag inte har något att göra och kan sitta ned och skriva på bloggen istället. Snart är det rast, vilket är drygt då rasterna här är aslånga, och det finns i princip ingenting att göra på våra raster. Speciellt inte för mig, som knappt hänger med någon här i klassen förutom Love. Vi brukar lira MTG, men glömde mina kort idag också... Blä!


Ska träffa Peppar idag, ska bli awesome! Ska svänga förbi McDonalds och köpa Rarity & Fluttershy, så har jag hela samlingen med McDonalds-ponys. Sen fattas det bara en blindbag-Appeljack som inte glittrar! 


I like ponys, deal with it! 


I helgen drar jag till Johan där jag ska plugga matte och käka burritos! Mums! Ska gymma på idag eller söndag också, ska springa på bandet som vanligt. Kanske lyfter lite hantlar därhemma också, har nämligen två stycken 2-kilos hantlar! Blir typ 40 lyft eller något. GÖTT! Håller med under 90-kilos strecket så jag är mer än nöjd. 


But I shall go for now!


Moi moi!

Av Rianna - 19 januari 2012 15:26

Igår flummade jag omkring på internet och hade ingen aning om...


Att jag faktiskt skulle bestämma mig för att köpa biljetter till Uppcon av en tjej som inte kan gå och måste sälja sin. Har redan bestämt vem jag ska cosplaya, och det blir...


Chizuru från Bleach


           

 


Chizuru är en lesbisk tjej som är besatt av stora bröst, speciellt Orihimes (en huvudkaraktär) för att de är så stora. Så hon kramar gärna om Orihime så fort hon får chansen, då hon automatiskt får känna på hennes bröst. Men då får hon oftast stryk av Tatsuki, en annan karaktär i serien. 


Det som kommer bli enkelt med den här cosplayen är ju förstås kläderna (förutom skorna) och håret. Jag har typ samma frisyr som henne om jag bara gör mittbena och puffar upp håret lite på sidorna + att hårfärgen är exakt den samma i princip. Glasögonen är det bara att leta efter på second-hand affärer eller där de säljer läsglasögon. Simple as that! Kjolen kan bli det svåraste klädesplagget att få ta på men annars så kommer det nog gå som smort!


JAG ÄR TAGGAD! Och Uppcon är inte förrän i juni... Lol!


Moi moi!

Av Rianna - 16 januari 2012 19:01

Lite om mina framsteg i träningen.


Fredag vecka 3 på rullbandet:

Kalorier: 136

Tid: 30.02 minuter

Distans: 3.00 kilometer


Måndag vecka 4 på rullbandet:

Kalorier: 232

Tid: 31.28

Distans: 3.05 kilometer


Det går framåt!  


Moi moi!

Av Rianna - 16 januari 2012 08:26

Måste... orka... skolan...


För jag MÅSTE till gymmet efter skolan, punkt slut! Jag får INTE missa gymmet idag, efter en helg av slappande. 

Idag är det måndag, eller mouddag! Bara för att jag har min lärare Moud hela dagen, både i entrepenörskap och estetisk kommunikation. Haha, bra humor jag har... INTE!


Har laddat upp med mellanmål och en stadig middag, ska bli bra det här!


Moi moi!

Av Rianna - 15 januari 2012 23:10

Här kommer några låtar som betyder väldigt mycket för mig, även om jag inte lyssnar särskilt mycket på dem längre.





(Älskar i början när den mulliga tjejen slår omkull pappersfiguren av en gnällande, smal tjej. Känner igen mig som fan!)





Finns en massa andra med men dessa är så himla bra!


Moi moi!


Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards