A nerdy sweet life

Alla inlägg under december 2011

Av Rianna - 12 december 2011 20:02

Älskar henne i denna video, hela showen är helt underbar!

 

 


Vad säger ni?

 

Moi moi!

Av Rianna - 12 december 2011 01:44

Ska försöka gräva fram en bild!


Då vi kunde umgås mycket oftare alla fyra... Love you, guys! 


Moi moi!

Av Rianna - 11 december 2011 23:14

Okej, nu kommer ännu ett klago-inlägg!


Alltså, alla de här jävla skrytmånsarna som måste sitta på sina höga hästar och se ned på alla nybörjare, varför måste de hålla på som de gör? ALLA har varit nybörjare någon gång, så varför vara så jävla kaxiga?! En kille skrev bland annat "Lol" under en bild på bilddagboken som föreställde mig med lajvkläder på, jag skrev ":3" bara för att jag inte hade något bättre att svara och då skrev han tillbaka till mig "Not really." Och då blev jag så sjukt förbannad! VARFÖR skriva "Lol" bara för att vara elak? Bara för att nedvärdera mina kläder? Jävligt taskigt och omoget, vafan?!


Jag som är lite av en nybörjarlajvare är trött på att alla hardcore-lajvare ska se ned på mig och göra narr av mina kläder för att de inte är hemsydda, de gör narr av mig för att jag inte lajvar alver, orcher eller knytt, just för att de är svårare att lajva och därmed så gör mer erfarna lajvare det och ofta gör de det bra. Men VARFÖR ska jag, som är nybörjare, försöka mig på en FUCKING orch?! Liksom, titta på den här bilden;


HUR FAN SKULLE DET GÅ TILL?! Jag kan inget om masker, ansiktsmålning, fejktänder osv. Ska jag då prova på det och göra ett skitjobb så att ni kan mobba mig ännu mer?  Nej, tror inte det va...


Om man tvunget måste kommentera någons utstyrsel så kan man väl komma med något konstruktivt? Typ "Det där ser bra ut men du kan ändra lite på det där" osv... Så att man kan FÖRBÄTTRAS och UTVECKLAS som lajvare! Så att man kan bli bättre, vill säga. 


Om nu alla dessa erfarna lajvare på sina höga hästar tycker att de är så bra, varför kan de inte samlas allihopa på ett högkravs-lajv och känna sig överlägsna, njuta av sin kunskap och otroliga förmåga att sy och göra fantastiska latexvapen. Och låta oss noobs öva! 


Alltså, ni som tycker ni är så bra, har ni inte tänkt på att ni också varit totala noobs? Att ni också börjat med enkla roller, som piga, häxa, bonde, byfåne, fogde-folk m.m som är just människoroller och som är enklare att spela. För att ni faktiskt började med enkla mönster på kläderna och kanske till & med köpte vissa kläder? För ni var inte bra på att sy från första början, ni behövde ÖVA. Och ni kunde inte allt om alla raser & spelade inte dem heller först för ni behövde ÖVA. 


Detta gäller er alla som tycker att ni är så jävla bra på något och ser ner på andra som är sämre på det. Övning ger färdighet, man har inte alla kunskaper direkt. Och man kommer inte heller få alla kunskaper, man lär sig något nytt varje dag. 


Och jag måste tillägga; Nej, det är inte dåligt med bra självförtroende, det är toppen! Men att se ned på andra för att de är noobs, det är fan inte okej. Om du vill att jag ska bli bättre och komma upp till din nivå, kan inte du hjälpa mig istället för att stjälpa mig? 


Detta inlägget är INTE om en enda lajvare, utan flera. Jag har stött på många som bara är tvungna att jävlas med mig för att jag inte kan så mycket ännu. Är trött på skiten! LÅT OSS UTVECKLAS OCH KLANKA INTE NED PÅ OSS, FÖR I HELVETE!


Moi moi!

Av Rianna - 11 december 2011 22:56

Om jag måste välja...


Så får det bli älskling! Jag älskar dig!  


Moi moi!  

Av Rianna - 8 december 2011 00:17

Idag var det alltså dags för det lilla "Bryta mot en norm"-projektet. Jag kan tyvärr inte få upp videon just nu, får prova i skolan för av nån anledning så stängs internet av när jag försöker ladda upp "för mycket" på bloggen, på youtube kan jag ladda upp vad som helst. Känner dock att vals-videon inte är något jag vill lägga upp på youtube. (Edit: Jag kunde visst inte ladda upp vad som helst på youtube heller...)


Folk på YouTube har en tendens att tjattra och gnälla på varenda liten småsak. Till exempel, jag och Johan dansar INTE bra, det är inte heller något vi har påstått. MEN, folk kommer fortfarande att skriva "Fan vad ni dansar dåligt!" och "Ska det där kallas dans?!" och så vidare. SÅ FORT jag lägger upp en video med mig och Johan blir vi hackade på, är inte så sugen på att få fler elaka kommentarer. Folk är så avundsjuka på att de inte har någon partner att dansa med, I guess. Well, to bad for them then? Kom förresten på att jag kunde stänga av kommentarerna på youtube... Vilket geni jag är... Hhaha! Men ja, videon kommer upp inom en snar framtid!


Innan projektet blev det köpande av busskortet som Johan lovade mig i utbyte mot att jag skulle bli glad igen, påfyllning av mat på Burger King, det var jag, Peppar, Johan och Semla som hände på stan by the way. Sedan lite omkringströvande på stan som resulterade i ett inköp av Johan. Han behövde nämligen en ny jacka för i hans gamla är det ett gigantiskt hål i sidan på, men han gillar egentligen inte att köpa kläder till sig själv så jag fick truga honom. Men detta blev resultatet!


Han ser riktigt bra ut i den, det måste jag säga! Han blev väldigt nöjd själv, det märktes! För övrigt har jag också en ny jacka, en sjukt snygg kappa i svart! Ska ta en bild på den senare idag! (Ni som inte förstått det, jag började skriva klockan tolv på natten, så idag är den 8:e december.)


Efter lite mer kikande i affärer, tankar på julklappar och vad man ska köpa till vem, så gick vi till det tomma utrymmet mellan Åhlens och McDonalds och utförde projektet. Det var ganska flummigt rakt igenom, men vi gjorde något i alal fall. Gillar Semlas och Peppars kommentarer i bakgrunden.. Hehe! 


Vi skildes sedan åt, jag och Johan gick för att köpa glögg till hans tenta och ovanpå det köpte han en dricka till mig, en som jag börjat gilla ganska mycket. Den smakar citron lemonad, friskt och inte alltför sött!  Dock kommer jag inte ihåg vad den heter... hmm.. Ja, inte är det särskilt viktigt! Sedan skiljdes vi åt vid hans buss och jag drog hem för att sy fast några knappar som lossnat från min nya kappa. (Folk kan fan inte sy fast knapparna ordentligt nuförtiden.) Och jag förstärkte även sömmarna vid resten av knapparna så att jag ska slippa sy fast dem mer på ett tag. 


Nu ligger jag bara och slappar framför Cash Cab & flummar omkring på Mugglarportalen för att jag inte orkar sova. Men det blir nog sova ganska snart! 


Moi moi!

Av Rianna - 7 december 2011 12:15

ÄLSKAR för övrigt den här låten! Eftersom att den är relativt kort (enligt mig) så är den perfekt att lyssna på flera gånger om. Och eftersom att Johan inte läser min blogg kan jag lika gärna säga att det finns en ledtråd i låten som har med hans julklapp att göra!


Vad tror ni att det kan vara? Gissa gärna i kommentarerna!


Moi moi!

Av Rianna - 7 december 2011 11:10

Här är de som jag står som närmast.


Love you all! 


Moi moi!

Av Rianna - 7 december 2011 11:07

Jag som älskar LMFAO och Harry Potter är detta en perfekt kombination!


You gotta love it!


Moi moi!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Skapa flashcards