A nerdy sweet life

Alla inlägg under oktober 2011

Av Rianna - 9 oktober 2011 10:57

Jag älskar hösten. Och Halloween. Det är nog min favorithögtid förutom julen. 


Denna bild har jag gjort själv. 


Denna kostym har någon faktiskt GJORT!! Riktigt bra gjord eller hur? Älskar Jack Skellington!

     



Denna har jag också gjort själv!


Längtar till Halloweenbalen, alla delar i kostym håller på att falla på plats nu. Ska bara limma på fjädrar på masken och några på kjolen, pappa ska köpa superlim så då går det bra. Limmet jag köpte var helt värdelöst, rent ut sagt. Och så ska jag spraya vingarna och gummibandet på masken svarta. Pappa kommer hjälpa mig med det. Kommer bli så fint!


Nu ska jag limma!


Moi moi!

Av Rianna - 8 oktober 2011 20:09

Gick inte själv på filmen, tack och lov. Danna messade och undrade om hon skulle hänga på, och USCH va glad jag blev! 


Och filmen? En av de bästa svenska filmer jag sett i hela mitt liv.

Tycker inte trailern ger filmen rättvisa. Kolla på filmen så får ni se!!


Den hade så jäkla mycket känslor att man blev så himla berörd. Kolla på den, gör det! Kolla på den! Och musiken, fan va bra! Ailucrash är ju skitbra!


Jag saknar dig (Jag hatar dig) - Ailucrash


Turn the tide (Cilla turns) - Ailucrash


Musiken är underbar, älskar "Jag saknar dig". Killen som sjunger är SJUKT bra på att sjunga. Är helt enkelt förälskad i hela filmen, i musiken, precis allt helt enkelt!! FY FAN VA BRA DEN ÄR!! Hade flera stunder av tysta tårar under hela filmen, så sjukt bra!


Rekommenderas starkt! Se på den, förtusan!


Moi moi!

Av Rianna - 8 oktober 2011 10:02

Hejsan alla! Idag blir det en ganska händelselös dag, ska bara gå omkring på stan och fota, och sedan gå på bio själv.


Jag ska se "Jag saknar dig", har velat se den länge men har inte haft tid. Har en företagsbiljett som jag fick när jag deltagit i en undersökning, så då går jag ju gratis! Trevlans!


Ska även köpa tågbiljetter till nästa helg. Ska till min kära moster och gudmor Malin, vi ska umgås lite och göra något kul. Ska även få en analog kamera av henne!! TROR det var en Pentax, men är inte riktigt säker. Den är i alla fall jättebra för hon har tagit en del bilder på mig som liten med den, och de blev riktigt snygga. Jag var sååå söt när jag var liten.. Haha!


Måste tigga till mig lite pengar av mamma så att jag kan köpa fjädrar, mat och lite godis till bion. Jag får äta max 100 gram godis per lördag, och ca 2,5-3 dl läsk. Det har jag och doktorn bestämt! Så typ en 100 grams chokladkaka och en burk läsk är det jag får äta, typ. Men det funkar ju prima. Har varit duktig med att inte äta så mycket godis och har gått ned cirka 8 kilo. *stolt* Så ja, ni som klankar ned på mig för att jag äter för mycket, screw you! 


 

Jag är mullig och kan gå ned i vikt, vad kan ni göra åt er skitiga personlighet?


Nu ska jag cykla ned till stan, hörs senare!!


Moi moi!

Av Rianna - 7 oktober 2011 20:07

Lite musik såhär på kvällskvisten. 


Don Omar - Galactic Blues


Porcelain Black - This is what rock n roll looks like


Daddy Yankee - En Sus Marcas Listos Fuera!


The Cutie Mark Crusaders (Metal Version)


En liten "musikvideo" någon fixat ihop. Älskar låten, kören är ledd av Tommy Körberg, älskar hans röst!


Och en liten trailer också...

Man bara måste älska Nalle Puh och hans lilla gäng!


Nu kollar jag på Idol! Ska koncentera mig lite mer på det!


Moi moi!

Av Rianna - 7 oktober 2011 15:09

Drog mig till skolan med tröttmosigt ansikte och ögon som bara ville slå igen. Nära skolan bromsar jag som en dåre och plockar upp något från marken.


En tvättäkta tjugolapp! Haha, inte en förmögenhet direkt men nu har jag råd med fjädrarna till min kjol som jag ska ha på balen! *wieeeee* Kom till skolan och såg på My Little Pony medan jag väntade. När lektionen dock började blev jag lite piggare. Fick redovisa några bilder som var för två olika projekt, och läraren älskade bilderna, han sa att de var jättebra! Och alla andra som visade upp var sjukt bra, Moud (läraren) tyckte alla var så duktiga, typ alla i min klass har verkligen talang för fotografering!  


Till en början blev jag piggare, men när det blev lunch och jag såg stört-regnet, och blev genast trött igen. Det hade blivit små dammar av vatten på vägarna, och jag blev dyngsur av både regn och bilar som körde som dårar så att vattnet forsade över mig. Fan vad jag frös! Jag duschade när jag kom hem för att bli varm och låg sedan framför tv:n en stund. Sjukt skönt var det!


Snart ska vi åka till Friskis & Svettis för att dansa. ÄNTLIGEN ska jag få ha min favoritinstruktör Robert igen! Har inte kunnat gå på hans pass på länge! Ska bli kul. Men kommer antagligen bli skittrött, kommer nog somna som en liten gris ikväll.


By the way, jag hade engelskaprov för några dagar sedan. Det var om olika former på verb och fick alla rätt, vilket inte är särskilt vanligt, speciellt inte eftersom jag inte hade pluggat... Hahaha!! Och så fick jag MVG- (B) på mitt samhällskunskap arbete, fick reda på det alldeles nyss! Jippie!!


Nej, ska väl åka och dansa när som helst nu!


Personen i blått linne och blått hår, det är Robert!! (Lånade bilden från en anna blogg, kommer dock inte ihåg vilken.)


Ha det bra!


Moi moi!

Av Rianna - 6 oktober 2011 18:30

Nu kommer lite random för att jag inte orkar radda upp alla dagens händelser för er.



Jag dissar: Människor som inte lyssnar när man plingar med ringklockan på cykeln för att få komma förbi. Jag skulle åka förbi en tant och plingade 3 gånger i rad. Men hon bara kollade ner i sin jävla mobil och tänkte inte alls på att folk kanske ville komma förbi. Så jag körde i den lilla springan mellan trottoarkanten och henne, så att hon blev puttad av min väska på pakethållaren. Hon stannade då mig och sa "Sådär gör man väl inte?" och då sa jag "Men du lyssnade inte på när jag plingade, jag ville komma förbi men du bara kolla i din mobil. Du har inte hela vägen för dig själv, vettu!" Så hoppade jag på cykeln och drog. Kolla inte i era jävla mobiler när ni går, ni kan bli överkörda av något värre än en cykel...


Jag dissar även: Att inte kunna trösta sin kompis ordentligt när han/hon är ledsen. När man inte kan ringa eller träffas för en pratstund, utan måste skicka mejl eller chatta via facebook/msn. Det är jobbigt både för kompisen och för en själv, därför att man känner sig som en dålig kompis för att man inte riktigt vet hur man ska trösta, och kompisen för att den inte får tillräckligt med tröst. Distans suger.


Dagens bild

Bild tagen av mig själv. Från förra hösten. Tycker den är så jävla vacker!

Nu ska jag kanske dricka lite té.

Moi moi!

Av Rianna - 6 oktober 2011 09:27

Nu har jag gjort min första stop motion ever! Kort, flummig och sådär lagom rolig.


Haha, ska nu göra en mer avancerad. Har även gjort manus till den långa. 


Mer skolarbete nu! Hörs sen!


Moi moi!

Av Rianna - 5 oktober 2011 10:59

Fan, vad jobbigt det är att animera.


Ska göra en stop motion, fast själv den här gången. Ska handla om ett äpple och ett päron som blir styckade med kniv. Va nyskapande, eller hur? Hatar animation! Och till på fredag måste jag ta åtminstone tre bilder i motljus, medljus och sidoljus. 


Och imorrn är det matteprov. FUCK! Men av nån jävla anledning blev jag helt plötsligt lugn och INTE ALLS stressad. Vilken snabb växling... Men ja, ska ju jobba matte med Johan idag. Och blir det total failure på provet så kan jag alltid göra om det. 


Och precis nu fick jag även veta att det inte är prov imorrn. JAAAAAA!!!! Men jag ska plugga i alla fall, jag lovar. Men mysa med Johan kommer jag också att göra! Nu ska jag ha lunch!


Moi moi!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Skapa flashcards