A nerdy sweet life

Alla inlägg under september 2011

Av Rianna - 23 september 2011 23:05

UNF's Halloweenbal i år kommer bli en höjdpunkt för mig.


Därför ska min kostym vara mer maxad än vanligt! Jag ska vara vildvittra med svarta ögon! Eller kanske ett svart och ett vitt. Det skulle vara ganska ballt... Och så hoppas jag på att Peppar kan hjälpa mig lite med smink och så, hon är ju bra på sådant!



Lite inspiration...


         

Gjorde en liten bild med alla bilder i, plus bilder på linserna jag vill ha till själva kostymen! (Klicka på bilden för att göra den större.)

    


I'm gonna nail it this year! 


Moi moi!

Av Rianna - 23 september 2011 22:10

Den 23:e september gick det till såhär...


Gick upp som vanligt och utförde de vanliga morgonrutinerna. Sedan drog jag iväg till Sammariterhemmets vårdcentral lite för tidigt, kvart över sju när jag jag hade tid nio, och satt i väntrummet ett tag. Satte på bedövningsplåster i båda armvecken vid åtta. Johan kom halv nio och satte sig direkt för att trösta mig då jag grät. Jag avskyr blodprov, rent ut sagt. Vaccinsprutor går bättre för de sticks inte in i armvecken.


Vi satt och väntade en stund, jag lutad mot hans axel och ibland gråtandes. Sedan kom Dan, läkaren jag skulle prata med. Han ställde en massa frågor och kollade sedan hjärtat, blodtrycket osv. Mitt blodtryck var förresten jättebra, den låg på 111. När han skulle lyssna på mitt hjärta bad han mig ta av mig tröjan, och i ögonvrån ser jag Johan gnugga sina händer lite hemligt, så jag säger till honom när doktorn skulle skriva på datorn lite "Och Johan gillade förstås att jag tog av mig tröjan." och så log jag spjuveraktigt mot honom. Han log lite generat tillbaka och sa "Du såg det, ja." Han är så söt, min älskling.


Efter snacket med läkaren väntade jag och Johan en liten stund i korridoren innan den sötaste av de sötaste sköterskor jag träffat. Hon var så snäll mot mig och tyckte att jag & Johan såg söta ut tillsammans. När hon skulle ta blodprovet så bad hon Johan att prata med mig om annat, och jag berättade för honom om mina film-idéer jag hade och lite annat. Han såg djupt in i mina ögon hela tiden, min älskade Johan. Och helt plötsligt så bad sköterskan Johan att han skulle trycka lite papper på sticket så att jag inte skulle få ett blåmärke. Sen sa hon "Nu är det klart." Jag satte mig upp och tog några djupa andetag, och trodde att hon snart skulle ta mer prov, men nepp. Jag var helt klar.


För att jag var duktig fick jag ett sådant där klistermärke med rörliga ögon, i form av en elefant. Älskar sådant även om jag är 16 bast. Efter provet gick jag & Johan ned till vårdcentralens kafé där han köpte mig en Ramlösa och en ciabatta. Jag var på strålande humör och pratade mycket, pussade väldigt mycket på Johan också när jag hade chansen.


Vi cyklade till Ångström där han skulle på föreläsning, sedan drog jag till Kunskap för att hälsa på lite. Träffade lillebror mfl, fick till och med äta lunch där, det var kött med "rostad" potatis och bearniese-sås! Skitgott var det! Hälsade på Per och hans småskitar till sexor som var i stadsskogen på orientering. Cyklade tillbaka till Ångström och mötte upp Johan, vi drog till vårdcentralen för hans tå, sedan cyklade vi hem till mig och delade på ciabattan han köpte, sedan drog han till jobbet (assistent åt min bror.)


Sedan sov jag mest för jag var så trött , åt middag sedan. Kollade på Idol och åt pistagenötter och drack Ramlösa återigen. Nu kan jag bara inte sova, klockan är efter tolv och allt. Aja, det är helg imorrn. Jag ska upp tidigt men kan sova hos Johan. HEJ HOPP!


Nu ska jag skriva klart ett annat inlägg som kommer snart också!


Moi moi!

Av Rianna - 23 september 2011 21:29

På att alla mammor säger att deras barn är vackrast och säger att de är dumma i huvudet för att de "skryter överdrivet" om sina barn.


Alla barn är vackrast. Och det är ju inte fel av en mamma att älska sitt barn, eller hur? Jag tycket det är fullkomligt rätt av mammor att vara stolta över sina barn. Ett barn är det vackraste man kan få, och mamman till barnet är fantastisk för att ha skapat en sådan vacker varelse tillsammans med den fantastiska pappan.


         

Underbara, vackra och fantastiska!


Moi moi!   

Av Rianna - 22 september 2011 21:18

Blir så jävla ledsen...


När jag ser det här... Kolla BARA OM du pallar det.



Jag är ledsen för det som hände... Usch..


Som sagt, kolla inte om du är känslig.


God natt.

Av Rianna - 22 september 2011 12:41

För att vissa människor...

 

Skriver på sin blogg att de inte vill bli besvärade av andras elaka och trista kommentarer, men de skriver just elaka och trista kommentarer på andras bloggar bara för att skrika ut sin negativitet på andra. Jag fattar inte grejen, varför måste man vara negativ själv när man inte vill att nån ska vara negativ tillbaka? Hur tänker folk egentligen? Jag blir så jävla arg!


Jag kommenterar bara "negativt" om någon skrivit något rakt ut absurt, som till exempel Zytomierska, som skrev att Blondinbella var fläbbig, fast hon är NORMALSMAL. Då har man en sjuk syn på människokroppen, och det finns inget som helst positivt med att skriva så. Då brukar jag skriva att man borde lägga av med att hoppa på folk, och att man borde öppna ögonen ordentligt och se hur folk egentligen ser ut.


Och så har vi ju dem som VET att de är smala, men tigger efter uppmärksamhet genom att säga att "De behöver gå ned i vikt för de börjar känna sig runda." FAST de just är PINNSMALA eller riktigt smala. Och när de sedan pratar med mulliga eller ganska stora personer om detta också... Då går man fan över gränsen!


Och så säger vissa hur jävla snälla de är, och hur jävla änglalika de är. Fast de egentligen inte är det många gånger, kanske inte alls, utan bara riktiga grottmonster som älskar att vara "lite" onda "då och då". De kan vara snälla människor men när de väl kommer in på internet eller när personen de kan få för sig att snacka skit om gått ut ur rummet, då blir de grottmonster. Vidriga, äckliga grottmonster! Som slänger ur sig all gegga, sjögräs och hemska ord de har i munnen, bara för att de måste få ur skiten på någon. Det finns så många sådana, speciellt bland många bloggare till exempel.


"Han är såååå jävla ful att det inte kan vara sant" till exempel. Även om de säger att man inte ska tycka att folk är fula, att alla är lika fina på sitt eget vis. Jag tycker bara att elaka människor är fula, helt ärligt. Jag ser alltid allt det vackra med folk som är snälla eller som är helt okej. Eller de jag inte vet något om ännu. Bara de elaka tycker jag är fula. Och om nån nu skulle hoppa på mig och säga "Men du har ju sagt det & det.." och ja, det har jag väl. Men har ni hört talas om det där att man håller med någon för att passa in? Jag hoppas det!


Jag försökte ofta passa in i mina förra skolor, genom att hålla med folk om mycket. Vissa gånger tyckte jag verkligen en person var ful, just för att den personen varit komplett dum i huvudet och då har det varit lätt för mig att hålla med. Men andra gånger har folk sagt fula saker om mina VÄNNER, och då har jag haft skitsvårt att hålla med. Som t.ex att en viss person sa att min kompis Jonte var ful, då gick denne över gränsen. Och när jag sa åt h*n så blev personen SUR på mig. Varför då? Får jag inte försvara mänskan eller? Man kan inte gå omkring och säga att folk är fula, man vill ju inte bli kallad ful själv?! Och det där med att elaka människor är fula, vissa tycker ju att jag är ful för att de tycker jag är en elak människa, men visst, då får de väl tycka det. Jag är snäll mot de som förtjänar det. Människorna jag pratar om är elaka HELT utan anledning! Bara slänger ur sig, som de grottmonster de är.


Om nån känner sig träffad, så hoppas jag att ni skäms. Och jag riktar inte det här inlägget mot någon speciell person specifikt, utan mot många, alla som är på det här avskyvärda viset. Jag vet vissa som är så, men riktar mig in på alla och ger istället exempel på vad folk i min närhet gjort. Så om ni känner er träffade är det helt ert eget fel, inte mitt. Sluta äckla er, för fan. Jag fattar inte varför man måste vara på det viset som ni är. Men var glada att jag inte hänger ut nån på bloggen, gör jag det så kommer jag bara få skit för det då.

Äckliga, vidriga, jävla grottmonster!

Av Rianna - 21 september 2011 08:14

Nu är det såhär...


Att jag hatar att få frågor ställda om min vikt. Nån med benämningen "Arsle" frågade mig "Om du vill gå ned i vikt, varför äter du så mycket godis?" Jo, kära arsle, jag gör det för att jag inte kunnat sluta. Jag är beroende av sötsaker, sådär beroende som gör att man mår dåligt om man slutar på direkten. Som typ när man knarkar länge, då mår man skit om man slutar tvärt och man kan till & med dö. Men man kan ju förstås inte dö av att sluta tvärt med godis, men ja.. Jag mår dåligt över min kropp, och tröstäter fast jag inte borde. Jag VET vad som är dåligt att göra med min kropp, men min hjärna ignorerar det. Varje gång jag äter överhuvudtaget mår jag illa och vill spy, men ignorerar den känslan också.


Jag kan inte förklara hur dåligt jag mår över min egna kropp och mig själv i allmänhet, och vill helst inte försöka heller. Så snälla, fråga fan inte mig saker om sånt där. Låt mig hålla den skiten för mig själv och för de som verkligen bryr sig om mig, vill säga mina vänner och min pojkvän. Du som frågade mig den ovanstående frågan, om du skrev frågan för att verka överlägsen, så ber jag dig att lägga av med barnsligheterna. För jag har skapat den här skiten själv och kommer avsluta den själv, så småning om. Du har inget med mig eller min vikt att göra, så låt mig vara. Sköt ditt eget liv, tack.


Fatta, det här är känsliga saker för mig. Så låt mig slippa skriva om det i fortsättningen. 


Hej då.


 

Av Rianna - 20 september 2011 11:52

Tear of an Angel - Ryandan


Jag har gåshud ÖVERALLT! Lyssna igenom hela, ni kommer älska den!


Moi moi!

Av Rianna - 19 september 2011 22:08

Denna vecka är det fullt upp!


Tisdag: Idrott på förmiddagen, efter skolan blir det att dra till stan för att träffa Peppar & Co, sedan hem och äta & sedan gå på kickboxning på kvällen. 

Onsdag: Träffa Danna på stan efter skolan och förhoppningsvis gå på Dans Fuego.

Torsdag: Har ingen aning än så länge, men antagligen kommer jag räkna matte med Johan eller något.

Fredag: Lämna in reproducerings-uppgiften och gå på Dans Fuego på eftermiddagen. Då är min favorit-instruktör där! Robert, han är awesome! 


För övrigt, jag borde sova nu, då jag har skitmycket att hinna med imorrn. Men går jag och lägger mig? Nej, det är ju överskattat att sova.


Moi moi!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2011 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards