A nerdy sweet life

Direktlänk till inlägg 21 september 2011

Kära läsare...

Av Rianna - 21 september 2011 08:14

Nu är det såhär...


Att jag hatar att få frågor ställda om min vikt. Nån med benämningen "Arsle" frågade mig "Om du vill gå ned i vikt, varför äter du så mycket godis?" Jo, kära arsle, jag gör det för att jag inte kunnat sluta. Jag är beroende av sötsaker, sådär beroende som gör att man mår dåligt om man slutar på direkten. Som typ när man knarkar länge, då mår man skit om man slutar tvärt och man kan till & med dö. Men man kan ju förstås inte dö av att sluta tvärt med godis, men ja.. Jag mår dåligt över min kropp, och tröstäter fast jag inte borde. Jag VET vad som är dåligt att göra med min kropp, men min hjärna ignorerar det. Varje gång jag äter överhuvudtaget mår jag illa och vill spy, men ignorerar den känslan också.


Jag kan inte förklara hur dåligt jag mår över min egna kropp och mig själv i allmänhet, och vill helst inte försöka heller. Så snälla, fråga fan inte mig saker om sånt där. Låt mig hålla den skiten för mig själv och för de som verkligen bryr sig om mig, vill säga mina vänner och min pojkvän. Du som frågade mig den ovanstående frågan, om du skrev frågan för att verka överlägsen, så ber jag dig att lägga av med barnsligheterna. För jag har skapat den här skiten själv och kommer avsluta den själv, så småning om. Du har inget med mig eller min vikt att göra, så låt mig vara. Sköt ditt eget liv, tack.


Fatta, det här är känsliga saker för mig. Så låt mig slippa skriva om det i fortsättningen. 


Hej då.


 

 
 
Ingen bild

Din pojkvän

21 september 2011 11:41

Du kan väl inte jämföra ditt godis-sug med narkotika beroende...

Rianna

21 september 2011 15:10

Lilla du som kommenterar, du är inte min pojkvän för han sa att han inte kommenterat på senaste tiden, han är typ aldrig inne på min blogg. Så sluta ljug!

Jo, det kan jag. För mitt sug är inte ett sug. Det är just ett BEROENDE. Det är det jag menar med när jag tar upp drog-beroende, det är svårt att sluta med ett beroende överhuvud taget, jag har svårt att sluta med mitt godisberoende, andra har svårt att sluta med sitt drogberoende. Fattaru?

Visst, drogberoende är grovare än godisberoende, men principen är densamma!

 
Ingen bild

Arsles kompis

2 oktober 2011 16:24

Håller med kommenteraren här över. Du kan inte likna ett godisberoende vid ett narkotika beroende. Visst, det kanske är ett sug, men det är definitivt mycket lättare att stå emot socker än låt oss säga kokain om kroppen byggt upp ett kemiskt beroende vid det.

Läs på innan du börjar säga massa idiotiska saker. .__.

Rianna

2 oktober 2011 19:00

bara håll käften. Det är inte bara jag som tycker att det är på det viset som jag säger
-.-" I vilket fall så är det SVÅRT att sluta med att äta godis, vare sig jag har fel om liknelser eller inte. Orkar inte tjabbla med er.

Sluta haka upp er, och låt mig vara. Beroendena liknar varandra på det sättet att MAN ÄR BEROENDE OCH DET ÄR SVÅRT ATT SLUTA MED DET. Vare sig det är svårare att sluta med kokain eller inte. SÅ HÅLL KÄFT!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rianna - 26 januari 2018 19:51

Bilder från min senaste fotopromenad! Är speciellt förtjust i den med blåa träd, den soliga vägen och macro-bilderna på frosten!     För att titta på fler bilder/skapelser gjorda av mig; https://wiksphotography.deviantart.com/ https://ww...

Av Rianna - 20 januari 2018 03:38


Min summering av mina fotoskapelser under 2017!     För att titta på mer bilder och andra skapelser jag gjort, kolla in; www.facebook.com/wiksphotography www.wiksphotography.deviantart.com   Moi moi! ...

Av Rianna - 20 januari 2018 01:26

Jag vill så skriva något här på bloggen men har inte riktigt några bra ideér ännu, så börjar med att visa två julklappar jag fick i julas. Eller ja, ena julklappen var ett presentkort från min svåger Erik men jag handlade lite roliga saker för det! (...

Av Rianna - 24 december 2017 12:27


Och i lucka 24 av min kawaii-kalender fanns...   En mobilpåse som ser ut som Finn från Adventure Time!   God jul!!!   Moi moi! ...

Av Rianna - 23 december 2017 00:00


I lucka nummer 23 av min julkalender från kawaii.se fanns...   Glasögon-bågar i form av Hello Kitty!   Moi moi! ...

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2011 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards