A nerdy sweet life

Alla inlägg under juli 2011

Av Rianna - 23 juli 2011 17:35

Var alltså ned till Gunsta idag för att sälja lite prylar med päronen. Slutade med att jag köpte tre saker av dem, varav två är till Johan som inflyttningspresent.


Johan ska nämligen köpa lägenhet i Morgongåva för att han ska kunna plugga på Uppsala Universitet. Han fick plats på sitt förstahandsval, gymnasielärar-linjen, inriktning Matte och Fysik. Låter pisstråkigt tycker jag, mest för att jag suger i matte och fysik, men han kan det ju så det är ju bra att han går en linje som han kan. 


Min duktiga pojke!! Älskar dig, söte!  


Jag gick över och hälsade på Linnéa och Jonte när vi ändå var i Gunsta, snackade lite med Linnéa som låg på studsmattan med sin pojkvän och Tyra och nån till som jag inte visste vad han hette. Sedan gick jag in och lattjades lite med Jonte, sedan kollade vi på en film som heter "My Super Ex-Girlfriend". Det handlar om en kille som blir ihop med en jobbig superhjältinna som är otroligt avundsjuk, klängig och lite knäpp i skallen. Han gör slut med henne och då bryter helvetet löst, bokstavligen. Den är hilarious, men hann inte kolla klart hela för mamma bad mig komma tillbaka och hjälpa till på loppisen igen. Väl där åt vi, först mina päron och sedan jag, för någon var ju tvungen att stå kvar vid bordet och sälja. 


Min mat blev en Hawaii-pizza med skinka, ananas, banan, ost och curry. Till det en Coca-Cola.







Hatar egentligen pizza, det här är den enda pizza jag klarar av att äta, bara för att det är Zoran som gjort den och det är en RIKTIG Hawaii, alla andra jag smakat har bara haft ananas, ingen banan. LÄNGE LEVE BANAN PÅ PIZZA!! (Och ananas förstås!)


Sedan packade vi ihop och drog hem. Nu sitter jag vid datorn och slappar mest, är sugen på något kallt att dricka. Typ iste eller en Sprite. Kall saft skulle inte heller vara så dumt, vi har ju lite "BoB Be Natural" saft i skafferiet. Men jag tror fortfarande inte att det är naturliga smak-och färgämnen i den, samma skit som allt annat. Även om det smakar gott så är det ändå samma sak.


Längtar tills imorrn, då får jag ÄNTLIGEN se den sista delen av Harry Potter och Dödsrelikerna!! SPÄND SOM FAAN!!!

Klockan 15.10 börjar visningen jag och päronen ska på. Tänker inte kolla i 3D för jag orkar inte, mina ögon pallar inte 3D-effekten.


Nu ska jag skriva två andra inlägg, så stay connected!


Moi moi!         

Av Rianna - 23 juli 2011 10:42

Igår var en skitdag mest. Blev tvingad till Fyrishov av mina föräldrar, ENSAM!! Hur roligt är det på en skala? Några killar höll på att mobba mig där, men de blev avstängda i 3 veckor för det... Hehehe!


De knuffade nämligen på mig och slog mig på armarna medan de sa att jag var fet och sådana där skitsaker. Men jag gick och sa åt personalen och de stängde av killarna i 3 veckor, de tog bild på dem och allt. De sa "Ursäkta oss" när de gick, antar att det var en ursäkt. Men jag bryr mig inte, de kan gå och ta sig i arslet.


På kvällen cyklade jag med mina föräldrar för att kolla om min faster Berit var hemma. Men det var hon inte, så vi cyklade tillbaka igen. Sedan åt vi jordgubbar med glass, vilket var otroligt uppfriskande efter en lång cykeltur. Sedan läste jag och spelade en massa Angry Birds, som ni märkte i förra inlägget.


Idag så ska jag åka hem till Gunsta för att hjälpa päronen sälja saker på loppisen, vill hellre vara med en kompis men ALLA är bortresta, tror jag. Karin har jag ingen aning om men tror hon är på Gotland med slovenen just nu. Annars är hon väl i Uppsala eller någon helt annanstans! 


Imorrn ska jag, mamma och pappa se på del två av Harry Potter och Dödsrelikerna, ska bli så ballt! Älskar Harry Potter, som ni kanske vet! I can't wait!! Har stora förväntingar på denna, av många anledningar!


Mina päron ville se den i helgen så kunde inte gå med Anna... Synd!  


Men nu ska jag dra till Gunsta i alla fall, Linnéa kanske är hemma!! Vem vet?  


Moi moi!   

Av Rianna - 22 juli 2011 21:31

I'm obsessed, that's all I can say...


   

Angry Birds in my heart! 

Av Rianna - 21 juli 2011 16:48

För er som helst föredrar att inte betala för bion kan ju ta och kolla in andra delen av den sista Harry Potter-filmen på den bifogade sidan nedan.


http://www.putlocker.com/file/DFED01E2ACDDFC46#


Om det kommer upp en sida som ser ut såhär:



Då väntar du tills...

...Den där (inringad) har räknat ned till noll.


Sedan trycker du på (inringad) "Continue as Free User". 


Och då kommer den här sidan upp:

Och då är det bara att trycka på den vita knappen med pilen på och "Click to Play" under så spelas filmen! Den är på engelska utan text, men det kan ni nog leva med! 

Själv kommer jag vänta med att titta tills jag ska gå och se den på bio med Anna! 

P.S Om länken inte funkar, gå in på www.letmewatchthis.com och leta upp filmen, inga problem!

Moi moi!


 Enjoy the movie!

Av Rianna - 21 juli 2011 14:59

 

   

Färgade håret igår men det blev inte riktigt som jag tänkt. Luggen är fortfarande svart, den där blonderingen sög hårt. Men det blev fint i alla fall! Skriver mer senare!


Moi moi!

Av Rianna - 20 juli 2011 16:19

Här kommer lite bilder (inte alla dock) från gårdagens häng! Orkar inte skriva så mycket men tänker lägga nån kommentar här i alla fall!


  Niclas och Peppar enjoys Burger King.


  What's with that face?   


  Jag och Emma gick och fikade efter allt ståhej! Mums på kladdkaka!


  Peppar: Hahaha, fan va kul det här är! Niclas: DU ÄR JU TUNG! Danna: Hey, let's go this way!


  Tja, såhär slutade det... xD


  Puss puss! 


 Koncentrerar-minen ON!


  Hmm.. Hur ska jag ta mig över?


  Look at me!   


  Mmmm... Myysigt!



   Say whaat? 

       En våt Niclas!


  Ja... Fråga inte...


  En fastklistrad enkrona!


 Mer puss!


  Puss!!!


  Öh, vad vill du!


  Nämen halllååååå!


  *derpsmile*


  NOO, NOT MY BALLS!!


  Mmm... bröst!


  Niclas gillar att ta på Peppars bröst!


  Niclas: AAAAAAAAAAAAAAJ! Peppar: Det var ju ganska skönt att sitta såhär!


  Hej!


  Have I told you this: Peppar har börjat snusa!!!! D:


  Lååångt hår!


  Puss igen...   


  Niclas: SKADA MIG INTE!!


  Ööööörk...!


  Deerp! xD


  Peppar: Mitt godis! Niclas: Gee mig!!


  MÖÖMS för chokladpopcorn!


  Peppar är nöjd när hon fått godis!


  Nom nom nom!


  Söte!


  Ser ni vad det ser ut som att Peppar gör? xD


  Ingemar kom och hälsade på!   


  Sött par!


  BFF:s!


  Vackert!


  Peppar tog denna coola bild!


  Möt Mr. Herp och Mr. Derp! xD


NAM NAMN BURGER!!

____________________________________________________________


Här har ni händelseförloppet för en fortsatt våt dag!




Peppar tar sats!



Peppar hoppar!




PLASK!!   


Hoppas ni fann detta inlägg underhållande!


Moi moi!

Av Rianna - 18 juli 2011 18:17

Detta är det tredje "Bara dig"-inlägget, som nu kommer handla om fina lilla Linnéa.

 

Tja, Linnéa. Hur ska jag säga? Du är som en liten mormor, som gillar att pyssla, klä sig i mysbyxor och långärmade myströjor, ta hand om småbarn och vara allmänt... mysig? Du gillar konstig mat som till exempel bruna bönor, och kollar ofta på gamla adventskalendrar. Vilket är ganska bra dock, för de gamla är så mycket bättre!


Whatever you do, you do it with a smile

 

Jag har känt dig sedan... Funbo borde det ha varit. Jag kommer inte ihåg särskilt mycket av den tiden, jag umgicks mest med Emelie, Emma eller Max. Vi pratade ibland. I Almunge så umgicks vi lite mer, men bråkade ofta, kommer inte ihåg över vad.   Men i Kunskap umgicks vi som mest, och när jag fortfarande bodde i Gunsta så gick jag till dig då och då för att bara chilla framför tv:n och föra långa samtal om random stuff hela tiden.


In a summer haze, bound by the surprise of our glory days

Jag kommer ihåg den underbara festen du hade! Hela gänget lekte lekar, grillade korv, proppade i sig godis och tårta & körde "Fångarna på fortet" då JAG blev tvungen att stoppa ansiktet i sur filmjölk och fiska upp vindruvor med MUNNEN som Linda var tvungen att äta upp, stackars kvinna må jag säga! Men FAN va kul det var! En av de roligaste fester jag varit på! Du och din familj är jävligt bra festfixare! 

Du är jävligt lattjo, women! Men ofta mår du dåligt, fysiskt alltså, det är synd! Men jag är glad för att du hittat mannen i ditt liv nu som kan få dig att må bättre på andra sätt, I'm talking 'bout the guy named Rasmus, glad att du äntligen hittat nån bland skitarna innan.. Jag behöver bara säga en sak: Sten... *sigh* 

Jag kommer att gå i en skola nära din, och ibland äter ni lunch hos oss! Då kan vi prata irl som vi inte gjort på länge! Ska bli kul! Och vill gärna se vad ni säljer för något på Ekeby Gymnasiets.. vad det nu heter... Aja, en affär är det i alla fall!   Vill gärna gå en promenad med dig, som vi gjorde ett par gånger i Gunsta. Det var så skönt för man kunde prata av sig och sedan gå i tystnad och bara chilla.

 Damn you're fine! 

Jag hoppas vi syns snart, din mysiga mormor-person!


Moi moi!

Av Rianna - 14 juli 2011 21:21

Detta är det andra "Bara dig"-inlägget. Denna gång blir det om Peppar!

 

Du ville att jag skulle skriva de dåliga sidorna med dig och inte bara de bra. Då tänker jag göra det också, för om du nu vill det så ska jag väl göra det för dig, min vän! Du är en jävligt uppkäftig, överärlig och ibland oförståelig besserwisser till människa. Och du kan vara ganska känslokall ibland när du vill visa att du inte bryr dig om ett visst ämne eller om det är ett ämne som du verkligen vill ha rätt i och som du vill ha sista ordet om. Och du kan även förklara dig dumt så att man kan bli ledsen, men på den punkten har jag lärt mig att man ska fråga vad du menar eller säga åt dig på skarpen, du har ju sagt det till mig att jag ska säga till dig direkt och det är ju bra att du kan möta kritik som en man!   

 

  

I cannonball right through the ceiling
and sink my teeth in till the feelings gone, yeah!

 

MEN, du är även en störtskön donna som tar livet som det kommer.

Du bryr dig verkligen inte om vad andra tycker och har en otroligt annorlunda stil. I ena sekunden har du punkstilen, med mohawk, slitna braller och hela baletten. I andra sekunden har du medeltidskläder eller slänger du på dig dina regnbågsvantar & randiga ylletröja eller så klär du dig som en komplett hippie. Du och MikaMika klär er efter stilen i The Phantom of the Opera och nördar er som jag inte sett nån annan göra ever. Batman-tröjor och korsetter är absolut inte ovanligt det heller.

 

 

You gotta love me
Bitch, I'm special!

 

Du är nog en av de mest speciella kompisar jag har. Din humor är vriden och ganska sjuk, to be honest. Men det betyder inte att den inte är rolig! Jag asgarvar varje gång jag hänger med dig, och det är sjukt härligt att ha en kompis vars humor är konstig. Ditt sätt att trösta är också ganska speciellt, du lyssnar ett tag innan du börjar prata om något roligt mitt i allt för att stämningen inte ska bli helt och hållet deprimerad. Och det är ju ganska bra ändå, för då behöver man inte bli ledsnare och ledsnare hela tiden. Men jag har dock inte riktigt fattat hur man ska trösta dig, riktigt. Förutom att visa att man bryr sig, förstås. Det vet jag att man ska, men sedan vet jag aldrig hur jag ska hantera situationen riktigt, hur jag ska säga saker och ting för att göra dig glad, för jag har ju inte direkt någon bra humor att göra dig gladare med, skämt är min svagare sida, liksom.

 

  

För mig är du en värdefull vän för du får mig att inse att livet bara gäller en gång och att man måste leva det nu! Och din vänskap är viktig för mig för du är en människa som får en att må bra och som peppar en att göra spontana, konstiga, galna och roliga saker. Och dina citat och verbala uttryck smittar av sig som influensa på varenda jäkel som kommer i närheten av dig, vilket kan vara både kul och irriterande.  

 

Du har starka åsikter och du skriver alltid om dem, eller munkäbblas om dem med andra. Du vill visa framfötterna och vill ofta ha rätt, och ganska ofta har du rätt också. Det är bra att du vågar stå för dina åsikter och att du kan lyssna på andras åsikter innan du berättar om dina. Du är en riktigt go människa, ska du veta!

 

  

Detta är anledningarna till att jag älskar dig och respekterar dig som min vän och som individ. Och även anledningarna till att jag känner för att munkäbblas med dig ibland och skaka om dig lite.. Men vilken vänskap innehåller inte sådant? XD Jag är nog ganska irriterande jag också.. Hehe..   

 

  

Helt enkelt, du är väldigt speciell. Men speciell är bra!

Och jag är helt ärlig när jag säger detta: I love you!   

 

Moi moi!

 

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards