A nerdy sweet life

Alla inlägg under april 2011

Av Rianna - 11 april 2011 16:04

Idag fick vi internet i lägenheten! Vilken lycka! Både jag och mina päron har haft värsta internet-abstinensen! Lol! Men nu är den tillbaka, kära internet vad vi har saknat dig!

 

Idag gick det ganska bra i skolan, men jag har bara skrivit en massa instuderingsfrågor och nu är jag fanimej trött på dem! Men jag måste skriva in resten, jag tänker inte lämna stolen förrän jag är klar! Så det så!!


Jag laddar ned låtar av banden "A Day To Remember" och "Escape The Fate" också, de är skitbra!! Ska ladda ned några låtar av bandet "We Butter The Bread With Butter" också!! De är awesome!!   Jag gillar spy-låtar... Hahaha!


Nu har jag skrivit klart i vilket fall, nu är det engelskan och annat skit som väntar. Men de tänker jag fanimej inte jobba med nu! Nu tänker jag lyssna på musik, that's it!


Längre inlägg kommer imorrn!

 

Moi moi!

Av Rianna - 9 april 2011 16:01

Här får ni lite filmer som drar på smilbanden!

 

 

 

 

Visst är den här så JÄKLA SÖÖÖT!  Va korta ben den har! Så sött! 



Det var allt för mig för den här gången! Visst är alla videos awesome???   


Moi moi!

Av Rianna - 9 april 2011 15:20

Hejsan alla! Nu har jag grävt mig ur bombnedslaget för att äntligen få låna min brors dator för att skriva några inlägg på bloggen! Och nej, jag har då inget internet på min egna dator, teknik-pojken har inte varit hos oss ännu!

 

Okej, veckan som gått? Den har varit jobbig men ändå bra! På måndagen gick jag i skolan medan päronen fick flytthjälp och fick över nästan alla lådor till lägenheten. Jag kommer hem och får hjälpa till med resten. Jag plockar även ur de flesta sakerna i lådorna och återfinnar snart mina borttappade böcker också! På tisdagen blev det ungefär samma sak, hjälpa till lite mer och sådär. På onsdagen så hände det inte så mycket, jag fick skjuts till Gunsta för att gå på mitt teatermöte, och sedan sov jag över hos kära moster Anna som erbjöd mig plats på bäddsoffan. Somnade framför tv:en och vaknade igen vid tre då jag blev tvungen att stänga av den och gå för att lägga mig på riktigt.


På torsdagen så hände det inte mycket, mer flyttstök antar jag. Och igår på fredagen så hade jag nationella prov i engelska, hör-och läsförståelse dårå. Sedan blev det fredagsfika, Max lånade mig pengar så att jag kunde köpa kladdkaka med grädde och en liten tetra apelsinjuice. Mumsigt! Sedan tiggde jag till mig en femma till av Jonte för att köpa en Capri-Sonne apelsinjuice också... Haha!


Idag då, ja, jag och pappa for till IKEA där han köpte stoltassar och en hylla, och sedan åt vi fläskytterfilé med pommes och bearniesesås och ratatouille. Till köpte pappa vitlöksbröd. Sedan snodde vi läsk fast vi egentligen beställde vatten *fy skäms*. Men gott var det. Vi åkte förbi Coop Forum också, där jag fick köpa lite lösgodis! Mumsigt!


Sedan blev vi tvugna att äta korv hemma hos Sebbe dårå, jag orkade knappt något alls... Ehe, hej, jag blev ganska mätt på fläskfilén... Haha!


Jo, en sak som jag blev nästan helt förstörd över i tisdags var när vi kollade på filmen "Hotel Rwanda". Den handlar om inbördeskriget mellan tutsier och hutuer och om Paul från Hotel Mille Collines som räddade över 1200 människor från att bli slaktade. Hutuerna attackerade ju tutsierna för att de fick makten efter att Rwanda blev ett fritt land och inte var ett koloniland längre. Cirka en miljon människor dödades utan anledning, och en av de värsta sakerna var att västvärlden vände Rwanda ryggen när oskyldiga civila behövde hjälp. Bara för att de var SVARTA! Fan vilka fega ynkryggar! Jag skäms verkligen ibland för att bo i västvärlden, för att vara ärlig. Jag spyr nästan av äckel, och jag grät som ett litet barn när jag kollade på filmen. FY FAN!! Om ni inte klarar av sådana filmer, TITTA INTE! Jag varnar er verkligen...


Den var bra gjord, men fy fan vilka men för livet man får, fucking mind scars!   Usch... Människor är äckliga, avskyvärda varelser! Tyvärr är det så.


Nu ska jag sticka hem till bombnedslaget igen! Vi hörs snart!

 

Moi moi!

Av Rianna - 2 april 2011 13:06

Just nu är flyttstöket i sitt essä! Vårt gamla hem ser ut som det fallna Jerusalem (som morfar så fint säger) och jag har en jädrans värk i hals och käke. Men men, med en chokladglass i munnen mår man ganska bra igen!

 

Just nu fixar och trixar farsan & storebror Johnny med att packa in saker i det hyrda släpet medan jag vilar bort huvudvärken framför datorn en stund. Fick även låna en tjuga av Johnny så att jag kunde köpa en chokladglass, Enigma choklad med kolasås. SKITGOD! Och min hals och mun spelar "Hallelujah"-kören när chokladglassen nuddar tungan. Aldrig tror jag en glass har smakat så gott. Förutom när jag har magsjuka och äter inget annat än Piggelin. MUMSIGT!!


Skolan går väldigt bra och jag kan inte vara annat än nöjd. Men min engelskaberättelse går segt, har skrivit en sida på cirkus fyra dagar. Det är ganska jobbigt att skriva på engelska, men det ska gå ändå. Min berättelse heter "Love at Larp" och handlar om när jag träffade Johan på lajvet Araus Bägare. Den blir nog bra!


Snart ska vi åka in till stan för att käka i nya lägenheten, farmor har gjort en gryta med ris till, ska nog bli gott det!


Och ikväll blir det konsert på Genomfarten i Uppsala, klockan 19.00 Kom gärna dit, det är gratis. Det blir metal/trash med bland annat Conflagrator och Mephorash!


Här får ni se en fin bild på min älskling Johan!

  


Moi moi!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards