A nerdy sweet life

Alla inlägg under februari 2011

Av Rianna - 7 februari 2011 16:33

Värmen... Den där underbara värmen... Fan vad jag har längtat efter den och efter min underbara älskade...

Jag ser tåget närma sig perrong 2, där jag står och väntar. Kall om händerna och öronen, men varm i hjärtat.

Min mage pirrar när jag ser tåget komma, jag hackar tänder medan magen fortsätter att ila.

Jag väntar på att tåget ska bromsa in helt, jag hoppar upp och ned lite grann och ser mig omkring efter honom.

Jag ser till sist en hand höja sig över mängden av människor på perrongen, och ett vackert ansikte med kort, blont hår och ett rött skägg. Det är han!

Jag vinkar tillbaka i ren förtjusning, och går åt hans håll.

På sig har han svarta jeans, stora bruna kängor, en tjocktröja med trasiga ärmmuddar och en stor, blå vinterjacka.

Hans leende som bemöter mig sjunker rakt in i hjärtat på mig, och jag får en glädjetår i ögonvrån. Han är min pojkvän, bara min och ingen annans.

Hans pigga och gröna ögon glittrar mot mig med skrattrynkor som gör hans blick till ett.

Jag ser in i dem och drunknar nästan i de där vackra glittrande gröna...

I handen håller han en blå Rusta-kasse, med allt han skulle tänkas behöva inför helgen.

Den släpper han taget om och sträcker ut armarna mot mig, liksom säger åt mig att komma fram till honom, fast utan ord.

Jag sjunker in i hans varma famn. Hans starka dock mjuka, trygga armar sluter sig kring mig som ett mysigt litet bo.

Där skulle jag kunna stanna i evigheters evigheter.

Han viskar Jag älskar dig i mitt öra och jag helt enkelt ryser av lycka.

Han släpper taget lite och tar ett litet steg bakåt för att kunna se mig ordentligt, innan han böjer sig framåt och trycker sina läppar mot mina, de underbara mjuka.

Huden knottras på hela min överkropp, den där härliga rysningen forsar genom mig och allt blir så underbart som i ett skimmer. Jag älskar dig...

Orden har mer innebörd än vad vissa tror, jag säger bara Jag älskar dig till några få personer i mitt liv, de som inte får höra det men som jag vill förklara min kärlek för, vågar jag inte säga det till för jag vet inte hur de skulle reagera.

Men han, killen med det mysiga röda skägget och de fina skrattrynkorna, honom överröser jag med de tre orden, han måste få veta den så djupa innerbörden av dem.

I detta ögonblick, när jag håller om honom medan våra läppar inte kan slita sig från varandra, känner jag den där våldsamt annalkande känslan av trygghet, pirrandet i hjärtat, djup lycka och lust att skrika, gråta och skratta närma sig, allt på samma gång.

Om jag bara kunde förklara känslan, jag önskar att det fanns ett enkelt sätt att förklara vad kärleken jag känner innebär, vad den är kapabel till och vad den vill uttrycka.

Johan, kärleken jag känner för dig kommer för evigt att vara djup och orubblig. Den där dimman av en massa känslor går inte att reda ut. Räcker det så länge att försöka att förklara med kropp och själ hur mycket jag känner för dig, tills jag kommer på hur jag ska uttrycka mig i ord, förutom just de tre små orden:

Jag älskar dig...


  

Av Rianna - 3 februari 2011 19:44

Idag var jag till John Bauer på besök. Det var faktiskt ytterst intressant!


Idag så skulle jag inte ta den vanliga bussen till den vanliga skolan. Jag skulle besöka John Bauer-gymnasiet, i hopp om att det är något för mig. Jag tar 85:an mot Ekeby Bruk, och går av utanför Ekeby gymnasiet. Om man går in i mellan byggnaderna hittar man John Bauer, som ligger undanstuvad lite bakom alltsammans. Där träffar jag Raul, tror jag han hette, som gav mig lite informationspapper och sedan får jag vänta på att en tjej vid namn Moa ska möta upp mig. Märta, som jag egentligen skulle möta, var hemma med sjukt barn.


Moa dök upp. Det var en söt tjej, med stoora blåa ögon. Trevlig, som de människor jag redan hade träffat hittills. Hon börjar att visa mig runt, hon visar mig en massa olika rum, personalrummet, introducerar mig till en hel del lärare bland annat deras awesome rektor och så pratar vi en massa med en tjej som jag inte riktigt kommer ihåg vad hon heter (kallar henne för Piercing-tjejen), men hon var också awesome. Jag har redan kommit på smeknamn till ett par av lärarna där: En kamera-nörd som heter Daniel, honom kallar jag för FotoDanne. Och en som heter Fredrik som sysslar med Media, jag kallar han för WebFredde. Men de vet de ingenting om... Haha! Inte för att namnen är så märkvärdiga, men ändå!


Jag fick vara med en annan Fredriks klass, och lyssna på deras prat om globalisering och växthuseffekt, läsa en artikel som en Wisbjörn Karlén (tror han hette så) har varit med i, och sedan kolla på ett avsnitt av "Dokument utifrån" som handlade om förslavandet av utländska hembiträden i Dubai, vilken orättvisa och misshandel de utsätts för där och så. Det var intressant och väldigt upprörande, jag blev ledsen för den unga flickornas skull. Önskar att man kunde göra nåt åt saken, alltså...


Lunchen var sedan, då åt jag med WebFredde i deras matsal, det var jättefint och så var det sjukt god mat där. Jag åt makaronigratäng med kyckling i. Den var så krämig och god! Nom nom nom! Och en massa morötter, för omväxlings skull... Haha! Fick sedan prata med en 1:a års elev vid namn Rebecca, som berättade mer om hennes syn på skolan, och varför den var så bra och så. Hon var fett schysst, och det tyckte jag var kul. Pratade med henne en hel del!


Sedan var det Webdesign på schemat, tillsammans med Rebeccas klass. De höll på att göra hemsidor, och jag fick träffa några andra tjejer som jag kände igen, och kommer speciellt ihåg en tjej som åt godis hela tiden. Haha, hon tog upp godisbit efter godisbit & stoppade i munnen. (Hon har fått smeknamnet Godisråttan, förresten.) Bredvid satt hennes kompis som har fått tandställning, hon sa åt henne att sluta äta en massa, det var ju så frestande, hon fick ju inte äta pga tandställningen. Haha, och så pratade de om ost hela tiden... Fattade inte riktigt, men kul var det! Var där tills lektionens första och enda rast, sen orkade jag inte vara kvar mer, hade ont i huvudet. Men det var kul i alla fall, och jag har bestämt mig för att John Bauer ska bli mitt förstahandsval! Har redan skickat ansökan! Håll tummarna för mig, snälla!


  


Nån mer här som vill börja på John Bauer i Uppsala?

 

Moi moi!

Av Rianna - 3 februari 2011 19:29

Här ska ni få svar på en fråga som en läsare vid namn Hanna skickat.


Hanna: hejsan:)jättefin blogg! Jag undrar om du följer några andra bloggar, och isåfall vilka? stor kram


Svar: De bloggar jag läser flitigast är...


Betty Booze: www.bettybooze.blogg.se

Mikaelsdotter: www.mikaelsdotter.webblogg.se

Ketchupmamman: www.ketchupmamman.se

Anton Kouba: www.antonkouba.se 

Tilia: www.othereyes.blogg.se

Junigirl: www.junigirl.blogg.se

Jennifer: www.kawaiichans.blogg.se

Tårtpalatset: www.tartpalatset.blogg.se

Peppar: www.pepparslya.blogspot.com

Jessica: www.pusselbiten.bloggplatsen.se

Pia: www.frubrax.blogspot.com


Det var typ alla. Kolla gärna in, alla bloggarna är så awesome!


Moi moi!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards