A nerdy sweet life

Alla inlägg under januari 2011

Av Rianna - 21 januari 2011 09:20

Nu sitter jag i skolan och övar inför ekonomi-provet som vi ska ha i eftermiddag klockan 12.45 Det kommer nog gå bra, jag har övat och kan faktiskt det mesta nu!                                    

 

Prov är dryga, men det vet vi redan. Men jag kan alla svaren och det kommer nog gå bra. Jag ångrar att jag glömde min pasta hemma idag, för vi får svartrotssoppa i skolan och jag är inte så tänd på det. De säger att svartrot skulle smaka lite som sparris, ostron eller kronärtskocka eller allt på samma gång. Mest sparris, för att svartroten kallas för "fattigmanssparris"... Och om man äter svartroten rå kan man få väldigt mycket magont.

Varför söker jag på svartrot på google för? Så jäkla onödigt! Haha! Men jag är hungrig... Jävla pasta, varför kan jag bara inte komma ihåg dig!!


Aja, macka går alltid bra. Till soppa serverar de ju bröd och ost... Ehe, hejsan, jag snor en extra, hej hej! Och en massa mjölk... Paaaasta!!!


Jag kommer skriva mer när jag kommer hem. Det vankas ny design också, är trött på det oranga temat på bloggen. Även om headern är fin, Tilia är bra på att göra fina headers!


Nu ska jag ha matte kp!

 

Moi moi!

Av Rianna - 20 januari 2011 13:47

Jag har visst glömt att skriva om hur det var på lajvet jag, Peppar och Mickis var på. Jag ska göra det direkt!

 

Innan jag och Peppar skulle åka så tog vi lite bilder på våra fina kläder! Jag ska lägga upp dem när jag väl har lagt in dem på datan!


Pappa skjutsade oss dit. Vi fick lite anvisningar av Peppars mor för att vi först inte riktigt hittade vägen dit. Men vi kom dit till slut i alla fall! Vi hälsade på några stycken, vår "baron" Två Korpar sa att vi skulle vara lite som "undercover spioner", vi skulle berätta om vad folk sa och gjorde, vad för rykten som gick osv. Sedan kom även Mickis dit, vi fick anvisningar om vad vi skulle göra i köket och så hade vi även en genomgång av alla personer som var där. Det var rätt många, faktiskt! Trångt som f*n! Hehe, jag hade glömt mina p-piller hemma så att jag blev tvungen att be pappa att åka tillbaka med dem och ge dem till mig, men som tur var så kunde han ju göra det. Tack pappa!


Vi stod i köket en rätt lång stund, ganska stressigt blev det, men inte på ett jobbigt vis, bara på ett... Spännande vis! Vet inte hur jag ska förklara riktigt...


Jag spelade min roll... Intressant. Jag lät verkligen som om jag vore intresserad av Jonar vid vissa tillfällen, andra inte. Lite skevt så att säga. Ehe.. Men ja.. Jag blev överexstatisk när jag skulle servera honom mat för andra gången i rad, haha, fan vilken inlevelse. Haha!


Peppar var den där tjuriga systern som hela tiden flörtade med Brynolf, haha! Och Mickis som var rätt lugn sa hela tiden åt mig att vara värdig inför drottningen och kronprinsen, trololol! Vi fick lite småuppdrag av Två Korpar, men vi snappade bara upp saker som vi inte fick i uppdrag att lyssna till, i alla fall fick jag för mig det. Haha! Jag blev ju så trött efter ett tag att jag gick för att lägga mig, men det var då allt det roliga hände.


Drottningen hade börjat prata om sin son, Jonar då, och då bar kammarjungfruarna in ost och kex, och drottningen avbröt sig mitt i en mening och sa "Nejmen titta ost!" Det fann jag underhållande när jag fick höra det. Och sedan så anklagade hon Brynolf för att vara förrädare mot kronan, och det var det enda hon skrek genom hela hennes och Brynolfs konversation: "DU ÄR I ALLA FALL EN FÖRRÄDARE MOT KRONAN!!" "MEN DET HAR INTE MED SAKEN ATT GÖRA, DU ÄR EN FÖRRÄDARE, FÖRRÄDARE!!" "HUGG AV HONOM HUVUDET!!" Och hon lät så rolig att jag, Peppar och Mickis fnissade i vårt lilla åskåde-hörn, väldigt nära drottningen och Brynolf. Haha, ja, det var fasiken roligt!


Efter att lajvet hade blåsts av, så låg vi och skrattade skitmycket uppe på vårt rum, som vi då för tillfället delade med en kille som spelade en som hette Gabriel. Kommer inte ihåg vad han hette på riktigt, dock. Men han var rolig i alla fall, och Mickis skrattade så mycket att hon knappt kunde andas, och så mobbade vi Peppars blåa fot och sjöng låtar som "Ser du stjärnan i det blå" och "I'm blue". Det var sjukt kul! Haha!


Sedan, mitt i natten, vaknade Peppar av att jag snarkade, sedan vaknade både hon, jag och Mickis av att "Gabriel" började snarka skithögt. Jag kunde fan inte sova alls då, nästan! Haha, han snarkade högre än min pappa. Och han snarkar HÖGT, ska jag säga er. Det hörs till mitt sovrum som ligger på övervåningen, liksom. DÅ är det ALLVARLIGT!


Sedan blev vi hämtade alla tre, av min pappa. Vi släppte av Peppar och Mickis vid stationen, och sedan åkte vi hem.


Men shit va kul vi hade! Fett värt! Tack alla som gjorde lajvet så roligt! Bilder kommer imorrn!

 

Nu ska jag till Emma!

 

Moi moi!



Av Rianna - 18 januari 2011 17:35

Kollar just nu på en jättebra sexualkunskapsfilm, mycket bättre än själva kursen vi hade i skolan!

 

Den heter "Sex på kartan" och jag tycker att om ni har några frågor som vill bli besvarade, kolla på den här filmen!


http://www.ur.se/play/161302 Detta är länken till filmen, den är 28 minuter lång och faktiskt väldigt lärorik (om man inte är så jätteinsatt i sex och samlevnad)


Enjoy!

Av Rianna - 18 januari 2011 12:58

Jag tänkte tipsa om en jättebra och sorglig bok, "Innan jag dör" heter den och är skriven av Jenny Downham.

 

Jag sätter mig upp och tänder sänglampan. Jag har en penna, men inget papper, så på väggen bakom mig skriver jag: Jag vill känna en killes tyngd ovanpå min kropp. Sedan lägger jag mig ner igen och ser ut på himlen. Den har fått en konstig färg - röd och gråsvart på samma gång, som om dagen håller på att förblöda.


Alla måste vi dö. Det vet vi. Men sextonåriga Tessa vet det bättre än någon annan. Hon har leukemi och bara några månader kvar att leva. Så hon gör en lista över saker hon vill uppleva innan hon dör. Högst upp på listan står att bli av med oskulden.


Innan jag dör är en bok fylld av liv och stark livskänsla. Den handlar om att ta farväl till livet, men lika mycket om att leva det. Utan sentimentalitet, med absolut närvaro och värme skildrar Jenny Downham i sin uppmärksammade debutroman den unga Tessas sista månader i livet.


Jag tyckte att det var en av de mest underbara böckerna jag någonsin har läst. I slutet grät jag, det var så sorgligt att jag grät i minst tio minuter. Hon skriver så himla bra och karaktärerna och beskrivningarna av allting är så bra skrivna att jag blir mållös. Det här är förresten den enda boken jag har gråtit till, så det måste betyda att den är bra! Men slutet... Wow, fan vad ledsen man blir! Det är så verkligt skildrat att det känns som om man är där, i precis det ögonblicket och ser det hända! Jag rekommenderar den starkt till alla, den är hur bra som helst!

 

Moi moi!

Av Rianna - 17 januari 2011 17:21

En av de vackraste låtarna på länge!

Michael Jackson feat. Akon - Hold my hand!

 

Älskar speciellt början, när alla säger "Love you Michael". Jag får värsta gåshuden! Och videon är så vacker!

Moi moi!

Av Rianna - 17 januari 2011 17:07

Dag 12!

 

Dag 12: Detta ångrar jag!

 

Jag tror inte att jag ångrar så mycket i mitt liv, om det ena inte hade hänt hade inte det andra hänt, den bättre saken som blev oförglömlig kommer man då ihåg mer än den andra saken. Men ja, om jag skulle ångra något så vore det väl att jag blev ihop med Isak Larsson. Det är typ bara det, i sådana fall...

 

Moi moi!

Av Rianna - 15 januari 2011 10:45

Ja, här sitter då jag och Peppar och väntar på att vi ska åka nån gång. Lajvet "Drottningens Rådslag" blir vår nästa strapats!!


Alltså, våra karaktärer är så konstiga och omvända att det inte är sant.

Peppar ska vara en surpuppa som skvallrar om typ allt och inget. Hon ska veta vääldigt mycket men nämna väldigt lite av det... Öhh... Hon hatar allt och alla FÖRUTOM ambassadör Gabriel Oxhorne!


Och jag ska typ.. Vara en kåt tonåring? Ehe... Jag tycker om typ alla och är typ jätteromantisk i jämfört med Peppar. Haha! Det är liksom... Skumt! Lol! Fast om jag flörtar med någon kommer det ju inte vara på allvar, det är ju min roll så att säga.


Det ska nog bli kul i alla fall, det verkar vara ett bra lajv för att vara så litet, och det är ju bra. Sedan ska en Mickis från Peppars klass också med, va kul det ska bli. Hon är också kammarjungfru/piga, undrar vad hon har för åsikter, kommer vara skitkul att spela våra karaktärer! Trololololol!


Som pigor/kammarjungfrur ska vi värma mat, servera mat, hjälpa drottningen klä sig, ordna frisyrer, hämta saker, läsa högt, sjunga och tjuvlyssna på skvaller. Vår far är en fattig landriddare som heter Einar Silverhjärta och hans gods är litet och våra hemgifter låga. Om drottningen gillar oss, kan vi få en inkomstbringande titel vid hovet. Kanske vi kan tjäna pengar på att gå hemliga ärenden eller tjuvlyssna på hemliga samtal & sälja informationen. Vi vill i alla fall få in mer pengar till hemgifterna så att vi kan locka bättre makar.


Nu ska jag och Peppar öva på vårt skvaller! Trololol!

 

Puss och kram & nyp i stjärten!

Av Rianna - 14 januari 2011 10:26

Dag 11!

 

Dag 11: I min väska!

 

Jag har lite allt möjligt i min väska, men detta är det vanligaste innehållet:

  • Lypsyl
  • Nån sorts halstablett/Läkerol/godispåse
  • Papper/anteckningsböcker/pennor och sudd
  • Kajal
  • Min loggbok
  • Dricka
  • Mobil/Hörlurar

Det är typ det!

 

Moi moi!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Skapa flashcards