A nerdy sweet life

Alla inlägg under januari 2011

Av Rianna - 28 januari 2011 13:35

När jag vaknade idag började jag må illa. Efter en filbunke började jag få värk i magen. Har nu haft värken hela dagen i princip...

 

Jag har suttit framför datorn och kollat på Vampire Knight Guilty och spelat FarmVille i princip hela dagen medan magen värkt och jag har inte kunnat göra särskilt mycket... Jag har grattat Johan i alla fall! Han har namnsdag idag, Karl! Hans fullständiga namn är Karl Johan Waldemar Viking Boström. Och idag är det Karl, så då sms:ade jag honom och sa grattis! Och nästa vecka, på fredagen, kommer han hit!! Yaay! *ler stort*


  

Jag älskar dig, Johan! Saknar dig som fan! Nästa vecka...

 

Solen lyser mig i ögonen. Sitter i vardagsrummet och kvider mest för mig själv. Det är så fint ute men jag orkar verkligen inte gå ut när det gör så jäkla ont i magen... Bläää! Och nu pratar jag med Johan i telefon, fan vad kul man kan ha! Jag älskar att prata med honom, han är ju så söt! Min pojke...    


Jag ska fortsätta sy om min kjol nu, jag orkar inget annat.


Hoppas ni får en bra eftermiddag!

 

Moi moi!

Av Rianna - 27 januari 2011 21:19

Dag 15!

 

Dag 15: Mina drömmar!

 

Mina drömmar... Vad kan det vara?

Jag vill gärna nå min målvikt på cirka 70-65 kilo.

Jag vill ge ut en bok som kan sälja bra/åtminstone sälja lite.

Jag vill söka till Idol om möjligtvis komma vidare åtminstone en gång, men det är bara om jag är tillräckligt bra nog. Jag har inga direkt höga förväntningar på mig själv, så att säga... Haha!

Jag vill äga en goth-klänning med matchande accessoarer, så som skor, handskar, smycken och annat.

Jag vill äga en riktigt bra kamera.

JAG VILL/ÖNSKAR MYCKET!!

 

Moi moi!

Av Rianna - 27 januari 2011 11:11

Ni vet ju hur vissa, oviktiga nyheter sprids mera vitt kring internet än vad andra allvarliga nyheter gör, eller hur? Det här är en av dem!

 

Den 11 januari så var en 10-årig flicka på väg hem från en fritidsklubb som brukar hållas i Disponentvillan i Ekeby. Hon stoppades plötsligt av en man i möjligtvis 50-55 års ålder. Han frågade henne om hon ville följa med honom hem, utan att använda våld eller vara närgången på opassande sätt. Han frågade henne bara enkelt "Vill du följa med mig hem?" Hon blev rädd och sprang vidare, men mannen sprang inte efter eller försökte hindra henne. Nu ska hon få stödhjälp och ett varningsbrev har sänts till ca 200 barnfamiljer i områdena kring Ekeby, Norby och Eriksberg. Och "den tråkiga händelsen" har även anmälts till polis.


Nu är det ju så, att gubben hoppade inte direkt på henne eller något sådant, han tvingade henne inte till något och han använde inte heller våld eller höll fast henne, inte heller sprang han efter henne när hon stack därifrån.


Tänk er då, all våldtäkt och misshandel som förekommer i denna idiotiska värld? Tänk er den där 14-åriga flickan som blev tvingad till gruppvåldtäkt mitt ute på en åker, eller en annan tjej som såldes till minst 100 män av två kvinnliga hallickar! Eller de oskyldiga ungdomar som ofrivilligt hamnar i gängbråk eller maffia-situationer där de blir misshandlade till handikapp eller döden. Den här tjejen kunde lugnt springa ifrån mannen utan att han gjorde något för att hindra henne, och vad fan är det för jävla överdrivelse?


Tjejen som blev såld till minst 100 män av de kvinnliga hallickarna, vet ni vad det blev av henne? Hon fick 11000 kr i skadestånd, mindre än domen mot Pirate Bay, som fick betala hela 43 MILJONER KRONOR!! Och sedan var det inge mer, hon fick ingen stödhjälp eller liknande. Det är en större sak än att en medelålders man FRÅGAR en flicka om hon vill följa med honom hem!


Vad är det egentligen med idioterna i det här samhället? Äganderätt och pengar är viktigare än människors liv, små nyheter som denna är viktigare än att någon utsätts för saker som ger stora men genom hela livet. Marie Isacson sade en kommentar om varför varningsbrevet om den "närgågne" mannen skrevs: "Vi skrev att vi ville informera om en tråkig händelse och att vi fanns här för dem som ville prata om händelsen." Tråkig händelse? Okeeeej?! Han frågade henne nåt, ok? Han gjorde ju inget annat än det! Oj, vilka men den här tjejen måste ha efter det?! NOT... Jag tror nog hon kommer över det.


Jag har varit med om en händelse som gav mig men för livet. Jag blev våldtagen som 12-åring, och det är bara några få som vet det. Den händelsen var mycket jobbigare än att en gubbe en gång gick fram till mig, full och allt, och frågade om jag hade lust att bli närgången. Våldtäkt, tillfrågan, vilken är värst? Jag kunde gå ifrån gubben utan att han gjorde något, men den kille som våldtog mig kunde jag inte göra något motständ mot, tro mig, jag försökte. Men han var jävligt mycket starkare än jag, jag kunde bara försöka ta mig loss medan jag låg där och blev av med min oskuld, den jag hade burit på i 12 år och tänkte ge till den jag älskade. Ni som inte varit med om det, kan inte säga något om att ni förstår hur det känns, ni kan inte veta nåt om det! Och att tro att det inte är nåt att tala om, det är fan idiotiskt! Det gör ont, det är äckligt, det är avskyvärt, det är... Jag kan inte beskriva det! Man känner sig så jävla smutsig!


Att den här flickan kunde springa ifrån gubben utan att han gjorde något tyder bara på att han säkert är ofarlig, om han inte varit i fängelse pga våldtäkt eller liknande tidigare förstås. Han kunde även varit full, som gubben som frågade mig var. Fattar ni inte, de där nyheterna är fan dumma och inte ett dugg intressanta! En tillfrågan ger inte samma men som en våldtäkt eller en misshandel, vad fan är det för skitsnack att det skulle göra det? Suck...


Om jag skulle starta en tidning skulle jag tänka på vad för prioriteringar jag skulle ha. Vad som skulle vara viktigt... Om den gamla gubben inte gjort något innan, skulle han antagligen inte göra nåt då heller..

 

Stay connected, peace out!

Av Rianna - 26 januari 2011 16:29

Igår så var jag på träning på kvällen och ORKADE inte skriva något inlägg när jag kom hem. Men nu gör jag det idag istället, duktig jag är va?

 

Igår efter skolan drog jag hem för att göra iordning lite middag som bestod av grillade majskolvar, vilket var det godaste på länge, förutom fiskbullar. Nom nom! Men i alla fall, jag åt upp maten och sedan var jag tvungen att skynda mig till bussen, för att jag skulle på ett träningspass i dans fuego på Friskis & Svettis tillsammans med Sara.


Jag kom dit efter att ha gått från stationen där jag stämplade mitt fritidskort som inte funkade på bussen, och då var Sara redan där. Det var smockfullt med folk fan, och ALLA skulle på Dans Fuego. Det fanns inte ett enda skåp kvar som jag kunde lägga mina saker i, så jag fick släpa med allt in i lokalen... JOBBIGT!


Sedan började själva passet, och det var rätt kul. Lite jobbigt efter tag då jag fick smärtsam håll, men då pausade jag lite och drack vatten, sedan var det bra igen. Det var väldigt bra rörelser och musik, jag ska fan gå fler gånger! Skitkul! Men det var som sagt MYCKET folk!


Idag så var skoldagen rätt okej, vi hade syv-info där vi fick inloggningen till hemsidan som man lämnar sin gymnasieansökan till, och så vidare. Sedan hade jag ont nästan resten av dagen, hade säkert PMS... Haha! Men fick några piller av Tilia och så fick jag röra mycket på höfterna, sedan var det bra. Jag följde med Tilia, Raphaela, Linnea och Tove på stan, vi gick t.ex till Make Up Store där några av tjejorna köpte lite ögonskugga och annat ögongodis, sedan gick vi omkring lite random på Åhlens, sedan drog jag, Tilia och Raphaela till Storken, där Tilia lånade mig pengar till iste, det var gott.


Vi satt där ett bra tag & pratade och skrattade, Emil kom dit och vi snackade ännu mer. Sedan så gick vi kring lite mer på stan innan vi splittade upp oss för att åka åt varsitt håll. Jag åkte hem, väl hemma så satte jag mig vid datan en stund och sedan åkte vi till min faster på Tupperware-party. Det var rätt... Tråkigt...


Och mamma, dumma mamma, har lagt in ett eget Tupperware-party på MIN FÖDELSEDAG! Ska en massa tanter komma och kolla på plast på min FÖDELSEDAG!! Fan heller, det är ju taskigt, förfan! Bara för det ska jag ha en stor fest en helg så att mina föräldrar blir irriterade på mig, och då kan jag säga: "Skyll er själva, som lade in ett plastparty på min födelsedag!" Hämnden är ljuv...!


Och juste, visste ni att killar är dumma i huvudet som tror att de vet något om hur mensvärk känns? Om inte, så vet ni det nu!

 

Nu ska jag ladda ned musik!

 

Moi moi!

 

 

Jag vill att Johan ska vara här och mysa med mig.. Han kommer hit nästa fredag!! Yaaay!! Lääängtar!

Av Rianna - 24 januari 2011 18:21

Dag 14!

 

Dag 14: Min första kyss!

 

Min första kyss var med Isak Larsson, vi hade precis blivit "ihop". Mitt hår kom i vägen så att det blev en rätt hårig kyss, och det var mer som en puss, för vi nuddade bara lite lätt vid varandras läppar. Och den var inte så najs när man tänker tillbaka på den heller, han luktade rök och han var egentligen en äcklig människa i allmänhet... Så att ja, min första kyss, den var inte najs...

 

Min första kyss med Johan, däremot, var dock det bästa som hänt mig förutom alla andra kyssar och annat mysigt vi gjort tillsammans. (Ja, jag syftar även på sex) Vi gick på promenad, jag tittade upp på honom när vi gick bredvid varandra och pussade honom på kinden. Då tittade han mig i ögonen och vi närmade oss varandra sakta och så pussade vi varandra på munnen i några underbara sekunder, det pirrade som fan i magen då!  Fan va UNDERBART!!

 

Moi moi!

Av Rianna - 24 januari 2011 17:49

Idag gjorde jag den längsta sminkningen i hela min världshistoria. Jag ville sminka mig för en gångs skull för att vara lite fin i skolan och det tog mig 30-40 minuter... Näe, kajal får fanimej räcka så länge!

 

Skoldagen var rätt utdragen. Jag satt med Tove, Tilia, Linnea och Raphaela, och lyssnade mest på musik och spelade Monopol, Tetris eller Angry Birds på diverse mobiler. Sedan var det lunch, kyckling med ris & currydressing. Jag åt ananas och sallad till också, men blev mätt nästan direkt. Och så gick jag och Jonte till kiosken så att han kunde få tillbaka pengarna jag lånat av honom.


Efter en föreläsning i bild så fick jag en början till migrän och var tvungen att åka hem. När jag stod och väntade på bussen med en klubba i munnen så sken solen väldigt starkt och det blev rätt varmt, vilken lycka, och så vackert det var! Våren börjar närma sig med stormsteg, det gillar jag. Vintern ställer bara till med en jäkla massa besvär! Även om vintern är vacker på sitt vis gillar jag de andra tre årstiderna bättre.


Huvudvärken/migränen gick inte över när jag kom hem, men den är nog över nu. Jag är bara lite öm i skallen fortfarande, men det kan jag leva med. Ni ska få se min fina klädsel som jag hade idag!


  

Lite tjejigare än vanligt, må ni tro! Kjol är inte direkt mitt favoritplagg, så att säga. Jämför den här klädseln med min "alldagliga klädsel" här nedanför!

 

  

Jag måste nog erkänna... Den översta var snyggast.


Nu ska jag skriva in "Dagens". 

 

Moi moi!

Av Rianna - 23 januari 2011 16:32

Idag har varit en rätt bra dag. Jag har fått slippa pulverdieten, istället får jag äta en MASSA grönsaker och frukt. Men det är ju bra och gott, pulver-dieten är bara äcklig!

 

Mamma och jag gick in på Maxi och köpte frysta bär, massa frukt som t.ex apelsin, kiwi, äpplen och päron, och så köpte vi grönsaker och yoghurt och keso och en massa annat gott! Nom nom! Jag är just nu fett sugen på torkad frukt, speciellt äpplen och aprikoser! Eller ananas... *drool*


Jag har kommit fram till ett nytt motto som jag tycker passar in på min nuvarande tillvaro! "Believe it and make it happen!" Och så har jag fått dille på Katy Perrys låt "Firework" och videon till den. Så jäkla vacker låt, video och sedan i videon Making of "Firework"  då Katy pratar om en massa bra och fina saker och man får träffa en massa människor som gått igenom en massa spännande, sorgliga, glada eller annorlunda saker. Jag älskar verkligen låten och allt!


Är den inte bara för underbar?!!!


Blir så jäkla rörd... Awwww!

 

Vi alla kan verkligen visa att vi kan nåt, att vi är dem vi är och att vi ska vara stolta över det! Att vi ska låta bli att vara rädda och skita i vad andra säger! Blir så jävla glad och rörd när jag vet att det finns vettiga, berömda människor här i världen och att alla inte är som t.ex Anna Anka. Katy Perry, you are my idol!


Ska ta och lägga upp bilderna på mig och Peppar också!


        

Är vi vackra eller är vi vackra? Trolololol!


Nu ska jag ringa älskling, han är otålig!


Moi moi!

Av Rianna - 21 januari 2011 21:09

Nu har jag ny design, fett fin va?! Headern är gjord av finaste Tilia Månsson Doverstål ( www.othereyes.blogg.se ) och jag är verkligen supernöjd. Kommer exprimentera lite med bakgrunden till bloggen, tänker testa en till innan jag lägger mig...

 

Tackar ödmjukast för en superbra header, Tilia, jag blir mer och er nöjd för varje gång jag kollar på den, och jag menar det! Skitsnygg, verkligen! Tack tack tack tack!     Blev så fiiin!


Jag glömde lägga in bilderna på mig och Peppar i våra lajv-kläder, så jag lovar att ni får dem imorrn, då jag lagt in dem. Ehe, haft mycket att göra på datorn! Men imorrn kommer dem, jag lovar!


Dag 13: Mina dåliga sidor!

 

Mina dåliga sidor är att jag är lättretad (kort stubin), stör mig verkligen för småsaker, lätt avundsjuk/svartsjuk, kan vara lite väl ego ibland, jag tar inte tag i saker och ting & gör dem i sista minuten (oftast), jag låter min ilska gå ut över de som inte förtjänar det, jag är läskoholic (godis med.) och det finns säkert något annat också.

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards