A nerdy sweet life

Alla inlägg under november 2010

Av Rianna - 9 november 2010 12:57

De pratade ju om snöstorm på vädret nån dag sedan... Ja, man kan inte göra något annat än att säga "Jag ser det snöar, det var förjävligt, hurra!"

 

    

Jahapp, blir det istid nudå eller?

Av Rianna - 9 november 2010 12:49


Johan och Rianna... Vilket par!   

 

  

Eller vad säger du, älskling?   

Av Rianna - 9 november 2010 09:46

Man vaknar på morgonen med en förjävlig huvudvärk och snorig näsa. Man tassar ned för trapporna iklädd något jag just då inte tänkt på att jag satt på mig. Frukosten åker trögt ned i magen medan illamåendet börjar ta sig an... Alltså, ska man bli sjuk det första man blir när Johan åkt hem? Nej, kärleksboten är borta och jag blir kvar med en dum förkylning... Eller är det magsjuka? Hmm...

 

Jag ligger nu framför tv:en och är hungrig och har ont i huvudet... Men jag ska inte ta någon mer tablett för jag har redan tagit en, en Alvedon Forte som har jättestark effekt! Jag vill ligga med huvudet i Johans knä, det är så himla mysigt! Får nöja mig med en kudde så länge och göra iordning ett par rostmackor och en kopp té. En banan skulle också vara gott... Hoppas jag får behålla maten också!


Men ja, om höstlovet då! Jag kan ta en dag i taget (vi räknar inte med måndag och tisdag, då pluggade jag) Ja, vad gjorde jag och Johan under helgen då, måntro?


Onsdag:

* Hämtade upp Johan från tåget som anlände till Enköping klockan 12.15

* Vi lagade mat tillsammans (Kolla in det inlägget här)


Torsdag:

* Slappardag. Vi kollade på lite film och lite smått.

* Dags för bio tillsammans med Tilia och hennes pojkvän Emil. Jag och Johan åkte först in till stan för att äta, det blev Donken och ett antal cheeseburgare. Sedan drog vi oss till SF där vi då skulle se "The Last Airbender" som var superbra! Jag älskar rörelserna som bändarna gör. Speciellt jordbändning! Jag och Johan diskuterade energiskt filmen när vi sedan drog oss från bion, Tilia och Emil skulle dra och äta, och eftersom vi ätit åkte vi hem med första bästa buss istället. Hoppas maten smakade gott, hörni!

 

Lite bilder från torsdagen

  

        


Fredag:

* Vi sprang omkring och flummade i Gunsta eftersom att mamma bara störde vårat filmtittande. Jag köpte glass (det var längesedan) och en Cocio! Jag drogar Cocio! Hehe...
* Myste en massa när vi kom hem, awesome! Jag vill krama om Johan igen... 'snyft'...

* Det blev middag tillsammans med moster Anna och morfar. God mat blev det minsann!

 

Lite bilder från fredagen

  

      

  

    


Lördag:

Dags för kryssningen! Det gick sådär i början, för egentligen stod det ju att bussen till Viking Lines terminal gick klockan 14.10, men mamma läste fel, så hon läste tiden då bussen var FRAMME vid terminalen. Vi upptäckte det precis då klockan var 15.20 (då bussen skulle vara framme vid terminalen) och då åkte vi med rask fart till tågen, och så åkte vi till Stockholm där vi hämtades upp av en taxi som skjutsade oss till terminalen. Vi hann! *puuuh* Vi sprang på och letade reda på våra hyttar. De var faktiskt väldigt bra hytter, och inte heller hördes det något från lastrummen, som mamma sa att det skulle göra.


Middag blev det, mumsig mat minsann. Jag åt alltså först skagenröra i tunnbrödskorg, fläskfilé med bearniesesås med smak av chili och flodkräftstjärtar + pommes! Nom nom! Men efterrätten, den var god men... Söt...

  

Uäck! Alltså, hade jag ätit liiite av allt det där skulle det ha gått bättre att äta... Höhö... Men gott var det, även om man blev vimmelkantig av sötma! Nordman åt också där vi åt, det var lite häftigt! Vi såg Mats från Nordman, och mamma ba: "Är inte det Mats?" Pappa sa bara neeeej, så Johan fick gå fram och fråga. Det var ju han också, awesome!

Senare blev det lite karaoke!

   

Och Ständut Blakk, innan självaste...


   

Nordman äntrade scenen! De var asbra!!! Stackars Johan mådde dåligt av alla människor som var där, men det gick bra tillslut i alla fall. Nordman rules! Sedan gick vi och lade oss, för vi var väldigt trötta. Nordman började ju uppträda klockan 23.00 så..


Söndag:

* Vi vaknade och åt frukost. Det fanns inte mycket att göra förrän framåt tolv, då det var mer karaoke. Jag och Johan sjöng två sånger i var. Det gick jättebra!

* Vi träffade NORDMAN! Fick autografer och sådant, förstår ni!

 

En kille hjälpte till att ta bilden, vilken bra fotograf, måste jag säga! Fan vad lycklig jag är, fick träffa ett par av mina största idoler! Sjukt ballt, eller vad?!

* Båten anlände till Stockholm ungefär vid tre, sedan åkte vi buss hem till Uppsala. Kvällen avslutades med gulasch-soppa och lite Nordman som spelades i skivspelaren. Sedan film-mys i sängen med älskling! Grym vecka det blev! Saknar det redan... *suck*

 

Jag ska lägga upp lite bilder på vad jag fick med mig hem från båten sedan. Stay connected!


Moi moi

Av Rianna - 8 november 2010 20:32

Ni får ursäkta mig men jag kommer inte orka skriva om min fantastiska vecka med älskling idag... Jag slänger dock in första delen av "30 dagar, 30 frågor" idag! Frågorna har jag snott från www.luffi.se som är en blogg jag tycker ni borde läsa! En gullig kille som skriver en mysig blogg och är allmänt awesome!

 

DAG 1: Fem små fakta om dig?

 

1. Jag är bisexuell (om ni inte redan visste det)

2. Jag ÄLSKAR fiskbullar i hummersås

3. Jag har aldrig varit kär "på riktigt" förrän jag träffade min nuvarande pojkvän Johan

4. Jag är endast besatt av "Vampire Knight"-vampyrer

5. Jag är en riktigt "attention whore"

 

Där har ni alltså mig! Jag lovar att skriva om kryssningen och allt imorgon, lovar! Hoppas ni får en god natt!

 

Moi moi!

Av Rianna - 8 november 2010 08:33

Gick upp klockan fyra idag för att göra pojkvännen sällskap till bussen som tar honom till hans tåg. Jag åkte sedan till skolan och kom dit till halv sju... Och dörrarna öppnas när? Jo, klockan halv ÅTTA! Jippi...

 

Vi kom hem klockan fem igår efter att ha varit på nöjeskryssningen på Viking Lines båt Cinderella. Där lyssnade vi på Nordman, sjöng karaoke och åt god mat. Jag tänker berätta närmare om detta när jag kommer hem, bland annat det lilla misstaget i början som fick en att känna som om man fastnat med skägget i brevlådan... Höhö!


Som sagt, jag gick upp klockan fyra idag och åkte med älskling in till stan för att lämna honom vid Enköpingsbussen som skulle ta honom till sitt tåg. Jag åkte sedan vidare till skolan och stod därmed i en timme och fryste för att skolan var låst. Sjukt smart man är... *suck*


Jag skriver några mer intressanta inlägg i eftermiddag! Ni får ha det bra!

 

Moi moi

Av Rianna - 6 november 2010 12:07

Idag är det alltså dags för den efterlängtade Nordman-kryssningen som jag, Johan och mina päron ska på. Klockan 18.00 avgår båten, och då är det dags för trerättersmiddag på ett Halloween-pyntat Cinderella och klockan 19.00 är det NORDMAN-DAGS!

 

Älskling sitter och läser en bok om livets oförklariga mysterier, och jag lyssnar på Raubtier "En hjältes väg" medan jag funderar på om jag ska vara utklädd på båten eller inte. Det är nämligen Halloween-tema på Cinderella denna helg, och de säger att båda i Nordman ska vara utklädda riktigt tufft. Man vill ju liksom vara lite coolt utsmyckad själv också. Men egentligen skriver de att bara Håkan ska vara utklädd, de kallar honom Nordman BARA. Men de har visst glömt att MATS finns också! *mutter* Nordman är en DUO, så det så. Det är både Mats och Håkan som är Nordman!   


Men det ska bli awesome i alla fall, hoppas att man får ta autograf! Och ett foto! Måste få!

  

They are A W E S O M E!

 

Till middag får man själv bestämma vilken förrätt, varmrätt och efterrätt. Mitt val blir... Förrätt: Skagenröra i tunnbrödskorg, varmrätt: Helstekt fläskfilé med chipotlechili-smaksatt bearniesesås och flodkräftstjärtar, efterrätt: Dessertbord med olika läckerheter att välja mellan. Nom nom vad gott detta kommer bli, hoppas jag i alla fall!   


Nu blir det lussebulle-fika med varm choklad! Sedan är det dags att köpa lördagsgodis och sedan åka med storebror in till stan för att ta bussen till båten!

 

Moi moi

 

  

P.S Ska man se ut såhär på båten?

Av Rianna - 3 november 2010 19:57

Här kommer det lite bilder och recept från dagens middag! Kände mig lite inspererad att skriva ett matinlägg pga www.frokenkok.blogg.se som jag läser varje dag, utan uppehåll. Tja, här har ni dagens middag!

 

  

Foto av: Rianna Wik

 

Skaldjurspizza med rucola!

 

* Räkor

* Sara Lee pizzakit (deg + tomatsås)

* Mozzarella

* Rucola

* Kryddor

 

Det är bara att lägga ut degen, bred på tomatsåsen och strö över tinade/färska räkor och den rivna mozzarellan. Sätt igång ungnen på 200 grader och sätt in pizzan och låt den stå inne i 15-20 minuter tills osten blivit gyllenbrun. Strö sedan på valfria kryddor som passar till. Klart!


  

Foto av: Rianna Wik

 

Marängtårta med chokladmousse och hallon

 

* Färdiga marängbottnar (eller hemgjorda om du så önskar)

* Ekströms chokladmousse (Jag tog med en lätt kaffesmak)

* Grädde att ha över

* Hallon och ananas på burk

* Mörk choklad att riva över

 

Jag började med att vispa ihop moussen, då behövdes två påsar Ekströms chokladmousse och två deciliter mjölk. När den var klar så vispade jag ihop grädden och ställde båda skålarna i kylskåpet en stund. Jag tog sedan ut dem, lade de första marängbottnen på en tallrik och bredde på det mesta av moussen och sedan lade jag på hallon. (Man kan ju byta ut hallon mot något annat eller lägga till fler frukter/bär) Andra marängbottnen på och grädde på det. Hallon och ananas lades på och sedan rev jag lite ekologisk, mörk choklad över. Klart! En liten stund i kylskåpet gör den ännu godare!


Imorrn blir det en liten dubbeldejt tillsammans med Tilia och hennes pojkvän Emil, vi ska se på bio. Avatar "The Last Airbender" blir det då. Fett mys! Jag ser fram emot detta!


Nu ska jag och älskling se på en skräckfilm! "Dumplings" heter den!



Godnatt allesammans, moi moi!

Av Rianna - 3 november 2010 09:51

Klockan tolv ska man möta Johan vid Enköping station, jag längtar! Alltså, palla vänta mycket längre till. Det är ibland fett jobbigt att vara kär, då längtar man så mycket så att hjärtat nästan spricker!

 

Men idag kommer han hit i alla fall. Det första vi ska göra när vi kommer hem till mig är att göra iordning mat. Skaldjurspizza och marängtårta. Jag ska ta lite bilder och lägga ut lite recept när jag väl så hinner, och även modellbilderna på Johan som jag sa ta, fast inte alla dock, för de är lite mera... Privata   Haha, nyfiken? 


Jag får medan jag väntar titta på en liten video jag blev tipsad om på en blogg! Den här pojken kan verkligen förgylla en högvaktsexercis!

Är det inte bara så bedårande? Hihi!

Ca två timmar kvar till tolv... Det är inte särskilt roligt att VÄNTA hela tiden! Aja, han kommer hit snart i alla fall! Bra det!   


Nu ska jag sysselsätta mig med att plocka ur diskmaskinen... Jippie!

Moi moi

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Skapa flashcards