A nerdy sweet life

Alla inlägg under november 2010

Av Rianna - 24 november 2010 16:48

Julpynt kommer upp, pepparkakor bakas och glöggen värms upp. Datumet är den 24:e november... Det är ju fy fan en hel månad kvar till jul?! Haha! Myspys dock, den här julkänslan är rätt nice...

 

Jag tycker snö ÄR vackert. Men jag hyser hatkärlek för det där vita, frusna vattnet. JAG HATAR ATT ÄLSKA SNÖ! Inte nice alls, faktiskt... Jag liksom vill tumla runt i snön fast jag hatar den avsevärt mycket. Jag älskade snön när jag var liten, åkte pulka, byggde snögubbar och gjorde snöänglar... Och snölyktor med, förstås! Men NU hatar jag snön, fast jag älskar den också... GAAAAH! Jobbig situation!


Men idag såg jag något vackert. Jag såg en julgran! En stor, grön julgran med stora lysande lampor i. Det glittrade så vackert! Jag älskar julgranar, de skänker en så mycket glädje. I dem hänger vackra, glänsande julkulor, vackert glitter, lampor i många olika färger och polkagrisar. På toppen sitter en julängel eller en stjärna som blänker så klart. Under granen ligger julklapparna som väntar på att bli öppnade, de är täckta med vackert, rivvänligt papper och snygga band som snart kommer vara putsväck! FAN VAD JAG ÄLSKAR JULGRANAR! De luktar så gott också! Inga plastgranar, fy fan! Det är en hädelse mot julen! 


Jag kan inte köpa julklappar till mer än de jag har köpt till (vill säga Tilia) så Peppar, Karin, Danna, Linnéa och Sara, tyvärr, men ni får era julklappar efter eller under jullovet... Haha! Jag kunde bara köpa en julklapp, sedan var jag pank... Fail! Men ni ska få julklappar, men inte före jullovet i alla fall...


Sitter just nu och lyssnar på min käre kompis Ginos låtar. En blandad kompott av låtar såsom "If I where a paladin", "I'm not stoppin" "Lollipopremix" med mera. Han är asgrym på att rappa, så att ni vet! Jag ska slänga upp en video med en av hans låtar nån dag, så att ni får höra på!


Nu ska jag lägga av, ska dock skriva en önskelista först. Men det gör jag i ett nytt inlägg!

 

Moi moi!

 

  

Snön, så älskad men ändå så hatad...

Av Rianna - 22 november 2010 16:41

 

Helgen var grym! Att hänga med Peppar och MikaMika är fett chill. "Phantom of the Opera", smågodis, Trivial Pursuit och sedan avslutas kvällen med en god middag bestående av kokoskyckling, ris och Sweet Chilli-sås. Najs! Men det roliga var ju inte slut än!

 

Vi sov till typ nio (Peppar sov till tio, jag försökte väcka henne med att tända lampan, men det räckte ju inte med bara det, så jag lät henne sova.) Vi åt frukost och sedan började jag att fota det Peppar tyckte skulle passa in i hennes video. Redigerade foton följer senare, nu hinner jag inte ladda upp. Vi tog seda tillfället i akt och färgade håret. Peppar gned in en massa i mitt hår, och resultatet blev ju som det blev. Mitt hår ser nästan svart ut, med inslag av rött och lila. Hehe... Peppars resultat blev bättre och rödare än mitt. Sedan gick vi till MikaMika och frågade om hon ville utforska ICA med oss, men hon orkade inte. Vi gick tillbaka hem till Peppar, åt varsin lussebulla och sjöng singstar, innan jag skulle med tåget. Vi gick in på ICA först dårå, och sedan så konverserade vi en stund innan hon var tvungen att gå hem med potatisgratängen och såsen som hon köpt till familjens middag, för annars skulle middagen bli väldigt sen.


Min middag blev asgod "Beef and Noodles" som jag och mamma hjälptes åt att göra. Nudlar, wokgrönsaker, stekt fläskfilé i strimlor och lite teriyaki, sweetchillisås, soya och flingsalt m.m blandades samman och blev en riktigt god middag.


Idag var rätt chill, alla i skolan är fett stressade utom typ jag och Sara, som lugnt tittar på medan alla andra elever stressar med skolarbeten, dvs steg, projekt och dylikt. Haha, när vi skulle gå upp till lunchen så tänkte jag säga "Vad det kurrar i magen, va?" Men blev blev "Vad det burrar i kagen, va?!" Istället. Hahaha, alltså, fan vad jag garvade, för jag lät fan som en turk när jag sa det också, så det lät ännu roligare. Älskar förresten turkisk dialekt, så inget ont om det, men det lät så roligt!


Dag 8: Mål på kort sikt den här månaden

 

Klara av allt som händer på skolan, att hitta bra julklappar till närmsta vännerna (Tilia är check, hennes julklapp ligger snällt och väntar) se till att Johan kommer till Tived som han ska, så att han inte åker fel när han ska vara med mig där och socialisera lite med mitt mosters ex m.fl som har ett litet vandrarhem i Tived. Mycket mysigt tror jag, vi ska bada i en sådan där badtunna! Myyyyycket mysigt, alltså!

 

Nu är det matdags!

 

 

Moi moi!

Av Rianna - 21 november 2010 21:58

Jag har gjort way mycket mer än det jag kommer skriva på bloggen nu men det är ju så att klockan är lite efter 22.00 och imorrn är det skola igen så jag slänger upp lite korta saker här, mer roligt kommer imorrn!

 

Som ni kanske ser så har jag en ny bloggheader och en ny design på bloggen. Headern är gjord av söta Tilia ( www.othereyes.blogg.se ) och jag är fett nöjd med hur den blev! Tack snälla, söta, rara Tilia för andra gången gillt! (Hon gjorde ju min förra header också) Jag önskar jag hade photoshop och var lika bra som du på att redigera! *avis* Kärlek på dig!


Och så var det ju en dagens också...

 

Dag 7: Någon som betyder mycket för dig

 

Eftersom att det är många som betyder mycket för mig så kan jag inte bara nämna en, men har tyvärr inte bild på alla så jag nämner namnen istället: Väninnorna Tilia, Peppar, Danna, Karin, Sara, Frida och min pojkvän Johan. Det är de som betyder mest, sedan finns det ett antal till som betyder en del också, som till exempel Raphaela, men dessa betyder mest för mig! Kom ihåg att jag skrev alla namn i slumpvis ordning, så ingen kommer före någon annan! En bild på Johan får representera denna dag!

  

Visst är det en fett snygg bild? Påminner om ett skolfoto fast med finare bakgrund och personen i bilden är placerad åt andra hållet än hur vi brukar vara placerade i ett sådant foto.

 

Nu blir det att läsa lite Eragon och så sova!

 

Moi moi!

Av Rianna - 19 november 2010 21:32

Idag så gick skolan rätt bra. Jag gjorde engelska-läsförståelse, gick på engelskaKP och gjorde SO-prov i religion... Supertråkigt men det gick! Jag fixade rätt många poäng på provet, det vet jag. Det var fett enkelt!

 

Efter skolan (slutade klockan ett för att vi fick gå när vi gjort klart provet) så gick jag ned på stan för att hämta ut biobiljetterna till nya Harry Potter-filmen jag och pappa skulle kolla på. Biografen hade inte öppnat ännu så jag gick ned på stan en stund för att roa mig själv istället. Köpte en julklapp till Tilia som jag tyckte passade henne asbra! Hoppas hon blir glad för den!


En ledtråd, Tilia:

- Ett bra set saker som du kan behöva när du behöver komma ihåg!

 

Hihi, fin ledtråd tycker jag. Sedan köpte jag även hårfärg till mig som Peppar ska hjälpa mig att applicera imörgön! Då ska jag ju till henne och sova över och fota & så!

  

Wierd look? Yeah, kinda! Hoppas färgen blir fin...   


Juste, när jag köpte en snacks-meny på bion idag så fick jag en Harry Potter-kortlek också! Blev fett happy!!


     

Mitt favoritkort by the way! Voldemort är fan rätt snygg, när man kollar ordentligt! Peppar har slagit i mig det... Haha!


Sedan gick jag till Max och åt lite mat, jag köpte en av deras lyxshakes och jag rekommenderar dem starkt. Sjukt gott! Jag tog choklad, och jag tvekar inte att göra om det.


Av bär det till bion, där jag då köper Magi-menyn och får KORTLEKEN! Sedan kommer pappa och vi gick snart in i salongen. Reklam som vanligt, myyycket underhållande... Not! Haha... Sedan började filmen... Och jag kan knappt beskriva vad jag tyckte om den, jag var för trollbunden för att kunna uppfatta min åsikt om det hela. För att inte börja bita på naglarna som jag så fint slutat bita på tog jag sugröret från den längesedan tomma coca-cola burken och började tugga på istället. På så sätt skonades mina stackars naglar under hela filmen. Har inte bitit på dem efteråt heller. Duktig jag är! *stolt*


Men som sagt, imorrn blir det Peppar-time! Ska bli fett awesome! Måste ladda kameran också, när jag tänker efter... Hehe... Nu blir det annats skoj!

 

Moi moi!

Av Rianna - 18 november 2010 17:52

Ja, jag har ju inte skrivit särskilt mycket de senaste dagarna och jag tänkte uppdatera med lite fina nyheter och vad jag gjort senast jag bloggade (förutom de två andra inlägg jag gjort idag!)

 

Jo, till att börja med så ska jag på "Harry Potter och Dödsrelikerna" tillsammans med pappa imorgon! Som jag har LÄNGTAT! Harry Potter in my heart!   Jag hoppas den är så bra som folk säger att den är! Jag ser verkligen fram emot det. På lördag ska jag hem till Peppar och fota & sova över, kommer nog bli kul!   Jag avskyr när ett projekt jag håller på med inte blir klart någon gång, och att ha ett fotoprojekt ofärdigt är fasiken ännu värre. Så det ska bli skönt att bli klar med det. Hoppas Peppars musikvideo blir bra! (Kommer lägga ut den här när den är färdig!) Men det blir den säkert.


Idag var det simning i skolan. Lyckades dyka efter en docka som låg på botten av bassängen, fett jobbigt men jag lyckades. Simningen har alltid varit en stor ångest från min sida, för jag blev alltid mobbad när vi hade simning (eller idrott överhuvudtaget) när jag bytte om och det, för ja... Jag är som sagt lite överviktig och har alltid blivit mobbad på grund av det. De kallar mig tjockis, fetto, elefant och så vidare. Så idrotten har varit en ångest i princip hela mitt liv. Men jag har inte hört något nu, på Kunskapsskolan. Skönt det! Pallar inte med mer mobbing. Men ialla fall, det gick bra på idrotten, och imorrn har vi religions-prov... Kul! Längtar verkligen... Säger vi! Läsförståelse-prov i engelska också, men ja.. Men sen blir det HARRY POTTER!! Trololololololol!

 

Ska även köpa hårfärg imorgon, hoppas det blir bra. Jag vill inte ha fult, blandfärgat hår längre! Nu jäklar blire andra bullar! Snyggt hår ska det vara!


Snart ska jag få en bit av pappas födelsedagstårta, han fyllde år igår, 58 år blev gubben! Det var därför jag inte hade tid att skriva just igår, för att vi firade pappa.


Nu ska jag ringa Johan!

 

Moi moi

 

  

Av Rianna - 18 november 2010 17:27

Jag måste säga, Japan är fan ett häftigt ställe! Ett hologram som sjunger och dansar till ett riktigt band i bakgrunden. Sjukt ballt!

 

JAG VILL GÅ PÅ EN VOCALOID-KONSERT! Det är alltså karaktärer från mangan/animen Vocaloid, sjuuukt ballt! Jag får seriöst rysningar bara jag ser på videon, undrar hur jag känner om jag skulle vara där och titta LIVE!!?? Jag skulle fan svimma... Haha!

Mat nu som sagt, ha det så bra!


Moi moi!

Av Rianna - 18 november 2010 17:02

Jag fick en fråga i förrgår som jag inte haft tid att besvara, men jag ska besvara den nu!

 

Maria

Hejsan! Jo, jag har läst väldigt mycket om din pojkvän här på bloggen och jag är rätt intresserad av att veta hur ni träffades och hur ni blev ihop, eftersom du aldrig skrivit detta på bloggen! Jag har själv pojkvän och vi träffades på ett lustigt sätt, och jag är nyfiken på om ni träffades på ett kul sätt ni också!


MVH Maria










Svar: Jadu Maria, jag ska besvara din fråga. Jag och Johan träffades kanske inte på ett så lustigt sätt, men vi träffades och det var bra tycket jag! Jag skulle för första gången åka på ett lajv (där man rollspelar) och andra dagen jag var där så träffade jag på lilla Johan (som för stunden hetter Ariam, vilket var hans rollspelskaraktär) och vi "jagade mördare" ett tag, innan vi ens sa åt varandra vad vi hette. Vi började prata en hel del och hade snart intensiva samtal om allt och ingenting. Jag kände då att det bara sa "klick" och jag vet att han gjorde detsamma, det liksom märktes på honom. Det hände dock ingenting under själva lajvet. Senare efter lajvet när vi skulle åka hem så frågade inte nån av oss (dumt nog) inte om den andres telefonnummer eller någonting, så jag var tvungen att fråga arrangören från lajvet om det, och det visade sig att han hade sökt efter mig också! Jag blev jätteglad då, men jag liksom... Var fortfarande osäker på om han verkligen gillade mig eller inte. Första gången vi pratade med varandra i telefonen var det han som ringde. Det var lite kul för vi pratade i mun på varandra och sa detta på exakt samma gång "Jag har sökt efter dig... Har du sökt efter mig?!" Det var roligt, kan tyckas! Första tecknet på det kom när vi chattade en gång och han sa "Det roligaste på lajvet var att träffa dig!" Jag sa förstås detsamma, och jag menade det verkligen. Några veckor senare, så chattade vi dårå, och Johan började snacka om lite olika saker som senare kom in på att han ville "fria" till mig, och undrade om jag ville det. Jag trodde först att han menade på skämt, men det visade sig att han menade fullt allvar med att fråga chans på mig. Han frågade och jag svara ja! Nu har vi varit ihop i exakt två år, två månader, en vecka och fem dagar! Och jag hoppas verkligen att det aldrig kommer ta slut!   Jag älskar dig Johan!


Hoppas det var svar på din fråga, Maria! Hoppas du vill berätta din och din pojkväns historia också?


Nu blir det varma mackor, yummie!

 

Moi moi

Av Rianna - 15 november 2010 18:42

Idag var skoldagen lite extra rolig! Även om Tilia var lite trött hängde hon med rätt bra i svängarna, och ja... Skoldagen var helfestlig!

 

Början av dagen var rätt stillsam, jag, Tilia, Raphaela och Tove satt i ett rum som heter Vilan i skolan. Vi lyssnade på "Fuck her gently" med Tenacious D, och Tove skrattade & blev jätteröd i ansiktet! Ho ho! Vi satt och flummade lagom fram till lunchen, och under lunchen hade vi också kul! Jag och Tilia satt vid ett bord då Lowe kom och satte sig med oss. Han var fett trött, precis som Tilia. Jag vände mig till Tilia och sa: "Du är väldigt trött..." Hon kollade på mig och gav mig en sådan där "Nähe, veeeerkligen"-blick och sa: No shit, Sherlock!" När hon sa det började Lowe garva som fan. Han kunde inte sluta! Jag började också skratta och då skrattade han bara ännu mer. Först när jag gick och hämtade mjölk kunde han sluta skratta, för jag gjorde så att han fortsatte att skratta. Haha, fin lunch!


Efter skolan så stannade jag och Tilia & gick ned till BoF:en där hon skulle rita en teckning av Elvis. Den blev skitbra av vad jag såg! Haha, vi skulle lyssna på lite musik undertiden vi jobbade och jag försökte få igång Marilyn Manson men Spotify var på upprepning och körde Korns låt "Twist" ett antal gånger. Tilia tyckte det var så kul att hon skrattade rätt länge och tyckte det var asfestligt! Haha, jaoo,det var rätt flumm!


Just nu är det plastparty här och jag sitter med datorn och är allmänt sur... De som är på partyt är inte särskilt roliga skämtare... *suck* Fick äntligen hämta macka, fick inte det innan...


På lördag bär det av till Peppar, mera fotografering blir det då! Hennes musikvideo blir säkert asball! Jag ska säkert färga håret då ockå så att det blir säkert awesome! Jag är fett taggad, jag gillar att fota och att fota Peppar är rätt enkelt, förutom när hon ska le, då gör hon en grimas istället. Som tur är så är dessa bilder inte till för att göra grimaser på och eftersom att Peppar är perfektionist så... Haha! Kul kombo, oseriös men perfektionist!


Dag 6: Din favoritserie

 

  

Just nu är det "Legend of the Seeker" för att jag älskar fantasy och denna serie är rätt awesome! Rekommenderas!

 

Nu ska jag göra annat!

 

Moi moi

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards