A nerdy sweet life

Alla inlägg under september 2010

Av Rianna - 23 september 2010 19:47

Moshi moshi!

Snart är det dags för lite Idol, ska bli kul. Innan blir det lite Simpsons.

Här ska ni dock få se min färdiga bild till fotoprojektet i skolan och en liten film också!

 

Först vill jag bara hälsa till älsklingen min!

Jag älskar dig

Ich liebe dich

I love you

Jeg elsker dig

Jeg elsker deg

Je t'aime

Minä rakastan sinua

Ti amo

Te quiero

Jag älskar dig på vartenda språk!   

 

Här har ni min kick-ass bild till bildprojektet i skolan!

  

Och som ni antagligen förstår så är detta bara en bild och inte verklighet!

 

Jag är fett nöjd med den, den blev skitbra efter att jag redigerat den lite! Awesome-sauce! Haha!

 

Och så ska ni få se på en video som jag blir väldigt berörd av!

Liksom, hur de mobbar honom, säger asdumma ord och sedan kommer en kille i slutet och säger hej till honom. Jag börjar fan gråta! Jag blir så berörd över detta, för att jag själv vet hur det känns. Liksom, hur man blir mobbad och nedtryckt & sedan kommer nån och pratar snällt med en. Härlig känsla!


Nu blir det Idol!

Moi moi!

Av Rianna - 20 september 2010 19:43

Moshi moshi!

Efter att ha bakat kakor till en grej i skolan som ska vara imorrn satte jag mig ned vid datorn och tittade runt på olika bloggar för att ha något att göra. Hittade då denna blogg: http://xecute.bloggplatsen.se/ Hon skriver så jäkla bra om det här med att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen och om främlingsfientlighet!

 

Ja, som ni kanske vet nu så passerade SD fyra procents-gränsen och kom in i riksdagen. Nästan sex procent hade röstat på dem, och jag är så jävla chockad. Hur kan man gilla det SD står för? Främlingsfientlighet och fucking jäkla rasism! Att man inte ska tillåta människor få invandra från andra länder bara för att de inte är lika oss? Va i helvete är det för jävla bullshit?!!! Och att de även startar en kampanj som heter "Vi gillar lika". Det är pure jävla bullshit det också! Tänk om alla skulle gå omkring i likadana kläder, tycka om likadana saker och tycka lika om allt. Hur kul skulle det vara?!!


Alla människor är unika, allas personlighet, sexualitet, musikstil, klädstil, allt! Fan va skönt det är att vi alla är olika egentligen! Att ingen är exakt likadan! För det skulle inte vara ett dugg kul om nån var exakt lika, inte alls. Tänk dig att du möter en ny person du aldrig träffat förut, och du frågar om intressen och så, och allt låter exakt likadant som dina intressen. Och tänk dig att det blir det med nästa person också, och nästa, och nästa. Hur kul är det? Hur unik skulle man känna sig då?!


Jag håller även med Xecute om det här med att folk inte "orkar" bry sig om det heller, för att det ändå inte går att diskutera om dem eller säga något åt dem. Jahapp, om SD börjar styra Sverige i en snar framtid då? Bryr du dig då, kanske? Jag skulle bry mig jävligt mycket, det gör jag nu med. Att de kom in i riksdagen är fan hemskt! Jag är så jävla arg på de som faktiskt röstade på dem, för vafan? ALLA ÄR OLIKA! Alla kan inte vara precis som du, det går inte! Alla ska fan få vara den de själva vill vara och inte behöva vara exakt lika! Nej, SD är BULLSHIT!! Och jag tänker strida för att de ska åka ur riksdagen till nästa val!


Nu ska jag kolla på en medeltida actionfilm med en skådis från "Crank", den verkar bra! Wiuuummm!


Imorrn blir det kakförsäljning, fy fan va tråkigt... Men aja, det ger pengar.

 

Moi moi!

 

  

Av Rianna - 18 september 2010 18:33

Moshi moshi!

När man som tjej har den där jävla perioden som återkommer en vecka varje månad blir man inte särskilt glad... När man får ont i magen och inte kan göra någonting eller äta nångonting för man känner sig mätt men ändå hungrig och... Blä för mens!


Idag har jag legat och sovit, eller skrivit i bloggen, eller ätit något... Fast då har jag bara mått ännu mer illa... Usch och fy! Jag stuvar istället ned mig under en filt framför tv:en med en kopp te och en bok att läsa. En Alvedon slinker ju också ned förstås. Mycket mer gör man inte när man är tillfälligt handlingsförlamad.


Jag hoppas verkligen att jag slipper fler smärtor... Usch och fy och blä!!! Jag sitter just nu och tittar på "Kajsas Ko" som man nog sett ett antal gånger... Haha, barnprogram är väldigt kul! Lol! Och så äter jag rabarber-cheescake, det är väldigt gott! Hemgjord och allt. Mumma!


Nu ska jag se på "Kalle och Chokladfabriken". Yaay!

 

Moi moi!

Av Rianna - 18 september 2010 14:17

Moshi moshi!

Igår kväll var riktigt rolig. Efter att ha kommit hem och gjort sig iordning stack jag över till IOGT-NTO:s lokal Logen, där det skulle hållas kräftskiva. Några som jag kände var redan där, de höll på att plocka fram bord...

 

Snart var allt framdukat och på bordet stod nu allt från kräftor till västerbottenpaj och köttfärspaj. Sallader, bröd och dricka stod också framme! Vi satte oss alla till bords och började äta. Mums, vad gott allt var!


 

Sallad! Nom nom...


Kräftorna... *burr*

  Köttfärspaj! Den var rätt god.


  

Västerbottenost-paj! Den var min favvis, förutom det goda brödet.


Sedan blev det en massa skoj innan efterrätten!


Ett ljus! Så mysigt det ser ut *myys*

 

Bella, Richard och Levar som håller om Bella om magen

  Levar och Anna kramkalas! 


BÖGHÖG!! Hahahaha! 


Bellas min är oslagbar!  


Levar och Anna gör vackra miner 


  

Levar got a new boyfriend!


Sedan var det alltså dags för efterrätt... Marängsviss! Vi fick lägga ihop en massa gott, som strössel, glass, bananskivor, chokladbitar, choklad-och kolasås, maränger och massa annat gott! Jag åt mig övermätt så glass vill jag inte se på ett bra tag... Hehe...


Vid klockan halv tio så drog jag mig hemmåt, jag var jättetrött och ville sova.

Det var väldigt kul att vara på kräftskivan, vi skrattade och pratade jättemycket. UNF:are är så sociala!! Det är awesome, tycker jag.


Nu måste jag dra, för jag ska ta bilder utomhus och göra lite collage!

 

Mata ne!

Av Rianna - 16 september 2010 20:34

Moshi moshi

 

Skulle ha visat provbilder igår inför fotoprojektet i skolan, men jag hade glömt ta den, så jag låtsades som om jag hade glömt dem hemma, likaså idag. Tog bilder idag när jag kom hem, och vad blir det då...

 

SKITBILDER! Självutlösare in my ass! Fuck it! Jag ska haffa antingen Tilia eller Ronja och fråga om de kan ta bilderna istället. Eller varför inte pappa? Jaa, det får vi se, bara det blir nån som kan fota! Blööööö för självutlösare...


Jag hade det bra i skolan idag, satt i Höganäs mest hela tiden (ett rum i skolan) och spelade halva dagen... Gick inte heller på mina fasta pass (var bara ett fast pass) förutom gympan då... Hehe...


Jag är mysig och varm i hjärtat idag. Jag är uppfylld av kärlek till bredden! Jag är riktigt kär i två reklamer, en som Folkpartiet gjort och en som Nya Moderaterna gjort.



Jag älskar de här reklamerna, för de är så söööta!   Jag vet inte vad de har för åsikter i det stora hela, men det är mest videoklippen jag fastnat för för att de är söta.

Jag längtar till oktober, lajvet jag ska på ska bli så kul! Fler som jag känner ska komma dit, och det kommer bli skitkul!! Några ska vara amasoner och orcher, de andra vet jag inte riktigt. Johans kusin kommer, och min kommer också, med sin flickvän.

Många bekanta!   


Idag köpte jag även en yxa i latex, som jag ska ha på lajvet. Den ser verkligen riktig ut på håll, för en polis som patrullerade nära de här valstugorna frågade vad jag skulle med den till. Jag visade att den var av latex och han blev alldeles förvånad och ursäktade sig för att han stört mig. Jag sa att det var okej och sedan gick jag. Han trodde säkert att jag skulle typ slå ihjäl nån politiker där eller så   Men jag vill inte ha ihjäl någon, så...


Nu ska jag sova, imorrn blir det en lång dag. Jag ska bland annat lämna in mina skitprov-foton, gå på matte-kp och så ska jag på kräftskiva på kvällen. Wohooo!


Mata ne!

Av Rianna - 14 september 2010 19:44

Moshi moshi

Tänkte visa min nya, awesome frisyr! Jag är fett nöjd med den!

     

 

    

Jag är fett nöjd! Nu har jag fett kort hår på ena sidan! Haha!


Idag var vi till åsiktsmässan med en annan klass på Norrlands Nation. Det var skitkul! Jag gick förbi RFSU:s bord flera gånger...


   

Hehe, nu blir det åka av...     Denna del av inlägget är inte till för små barn!


Nu blir det Idol! Wohooo!

 

Mata ne!

Av Rianna - 13 september 2010 18:19

Moshi moshi!

 

Vinnaren av förra veckans omröstning ska jag nu annonsera!

 

"Vilken är den bästa mangan?"

Vinnare blev... FULLMETAL ALCHEMIST! Grattis, grattis!


  

Nästa omröstning börjar imorgon!


Mata ne!


Av Rianna - 13 september 2010 17:41

Moshi moshi!

Tänkte skriva en liten lista över awesome saker jag ska göra några månader framåt!

 

1. Nu i veckan ska jag sälja mitt DSi XL tillbaka till den affär jag köpte den, och därmed: Fickpengar!! 8D

2. Imorrn (tisdag) ska jag klippa mig och så ska jag få hjälp att sy om min medeltids-klänning jag ska ha på lajvet jag ska på i oktober!

3. Jag ska träffa folk på onsdag, bland annat Peppar! Awesome!

4. Jag ska på lajv i oktober! "I skuggan av Pelarberget" del sju! Med älskling of course!!

5. Jag ska på nöjeskryssning med päronen och älskling, där vi ska lyssna på NORDMAN!!!

6. Jag har en ny kamera, en riktig system-kamera!! Mamma och pappa gav mig den, den är grymt bra!!! Yaay!

7. Idag ska vi äta fläskpannkaka till middag!! Wiuuuuuumm!


Och så kan vi ju med en gång ha en hiss och diss:

  Hiss: Jag är vän med Tilia igen. Jag är rätt tacksam över detta, för jag ville egentligen bli vän med henne igen direkt efter att jag börjat bråka med henne.


  Diss: Jag är fett stressad över fotoprojektet i skolan. Bläää!

__________________________________________________
__________________


Jag vill visa er en liten bild som jag är stolt över. Ni vet spelet "Sorority Life" från Facebook. Min användare där har blivit fett snygg! Jag måste bara visa den för den är så snygg!

  

Fett stolt över den, alltså! Lol!   En av de snyggaste jag sett på "Sorority Life". Kawaii-style är så sött tycker jag! Måste skaffa egna kawaii-outfits!


Jag är nöjd med mitt liv, verkligen älskar det! Det kan jag säga utan att skämmas. Jag får göra en massa roliga saker med de jag älskar, och jag är så grymt tacksam över det! JAG ÄLSKAR MITT LIV!   


Tänkte också att jag skulle ge er en grym video att se och lyssna på! Den här är en av mina nr1-favoriter på YouTube!


Nu måste jag dra, för jag ska plugga svenska på mitt rum! Önska mig lycka till! Ha det bra, allihopa!

 

Mata ne!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards