A nerdy sweet life

Alla inlägg under augusti 2010

Av Rianna - 16 augusti 2010 10:22

Efter en natt med förjävlig mensvärk så vaknade man med en gnolande BÖRJAN till en ny mensvärk. Gick upp direkt och tog en Ipren, som gjorde susen. Frukost och sedan fram med datorn! Rammsteins tunga toner går ut i vågor ur högtalarna medan jag rippar skiva efter skiva med Rammstein. Hela deras diskografi ska minsann in i min musikbibla!

 

Utanför skiner solen medan det blåser alltmer så att trädtopparna vajar med i vinden. Jag kollar omkring bland mina bilder på DeviantArt och filmerna på YouTube, datan brummar belåtet medan låt efter låt rippas in på mitt musikbibliotek. Åtta skivor har snart lagts in där!


Och för att vara ännu mer supporter för Rammstein så har pappa beställt en Rammstein-tshirt åt mig!


  

Liebe is für alle da! Loggan från deras senaste skiva! Awesome!   

 

Här kommer även en video med en av deras bästa låtar!

Jag blir alltid så rörd när jag hör barnet i början! Det är en sån fin låt!

 

Snart ska man ut & hämta posten och ringa älsklingen för en liten pratstund. Författerier kommer sedan! Novellen jag håller på att skriva måste bli klart snart, för den som ska läsa den börjar bli lite otålig...   


Om två dagar börjar skolan... Det ska bli rätt så kul, det enda är väl att man börjar i samma klass som sin ovän. Men det ska inte påverka mig, för jag har en av världens bästa lärare, Per Sporrong! Han är awesome, och tack vare hans hjälp och uppmuntran så fick jag för en gångs skull betyg i ALLA ämnen! Tre stycken VG och resten G! Hur bra är inte det??


Jag känner att livet går bra nu, att jag inte har något jobbigt att bära på axlarna. Det är en väldigt skön känsla!   


  

En bild på mig får ni idag! Här har jag på mig min fejkpiercing...   

Haha, neej, jag får/vill bara inte pierca mig ännu. Jag vill dock ha fler hål i öronen!

 

Nu ska jag äta RAMEN!!   Eller som vi icke-japaner säger: Nudlar. Nom nom!! Med kyckling och örtsmak! De fick jag av älskling när han åkte hem till sig för ett par veckor sedan. Älsklingen Johan är snäll!     


Mer inlägg idag! Bara vänta och se!    Chiao!

Av Rianna - 14 augusti 2010 11:07

En rolig video ni måste se! The punchline is awesome!


Av Rianna - 14 augusti 2010 10:23

 

Att sakna någon kan vara ett riktigt skitjobb! Inte för att personen i fråga är dålig, utan för att saknaden gör ont eller formar sig som en jobbig klump i magen. Gråter gör man också mycket, om man står väldigt nära personen. Jag saknar både Peppar, Karin, Johan, MikaMika, Frida...

Allra värst är nog saknaden av dig, Johan...   

 

Jag längtar verkligen till september, då får jag träffa Johan igen. Och så fort jag får tid så måste jag hälsa på Karin på Gotland! Ingen tvekan! Ingen alls!

Jag måste spendera så mycket tid som möjligt med alla vänner jag vill behålla, annars så går det bara åt helvete efter ett tag...   

Men som sagt, jag tänker hålla kontakten med de bästa!   


Idag ska vi fira en släkting här hemma hos mig. Ann-Britt, min faster! Mat och massor av annat! Inte för att jag egentligen ORKAR vara social idag så måste jag... Suck... Klätt upp mig fint har jag redan gjort, jag ser mer tjejig ut än vanligt...   


Jag tänker pigga upp mig med en bra låt innan alla gäster anländer!

Dead or Alive - You spin me round

 

Riktigt bra låt! Älskar hans lilla dans!   


Jag ska även hinna skriva lite mer på min nya novell innan gästerna väller in!

För annars får jag ingenting gjort   


Nu måste jag kila! Jag måste skriva lite och lyssna på musik för att få lite ro i städ- och festkaoset!

Av Rianna - 12 augusti 2010 11:34

Igår var en riktigt toppendag! Jag, Peppar, MikaMika och Karin gick omkring på stan, kollade i affärer, käkade på Donken, pratade om lite vad som helst och hade störtkul! Och jag skaffade hem ett par nya hunnys...

 

  

De blev mina för 50:- Hur billigt är inte det?? Jag älskar verkligen dessa underbara dojor!   Men i alla fall, mer om igår!

 

Jag träffade Peppar, MikaMika och Karin vid nya stationshuset inne i stan, sedan gick vi nästan direkt till Donken. Jag köpte en stor dricka, en cheeseburgare och en liten pommes. Vi satt och pratade ett bra tag om lite ditten och datten innan vi fortsatte mot en sybehörs-affär som jag var tvungen att uppsöka. Pappa skulle laga mina byxor och jag behövde nya jeansknappar till det. Så det köpte jag och sedan gick vi vidare.


Här får ni en bild jag tog på Peppar när vi var på Donken!

  

Peppar är fett hippie, which is awesome!


Några tjejer stannade oss och ville ta kort på mig och Peppar. De sa att de tog kort på alla som var coolt klädda på stan, vilket jag blev rätt smickrad över. Sedan bar det av till H&M och Lindex (Hittade mina underbara skor på H&M) Peppar skulle kolla efter nya underkläder, men verkade inte hitta något särskilt. Biblan och Designtorget nästa, sedan gick vi in på Lustgården för skojs skull. Vid ingången delade de ut gratis gay-tidningar som vi tog ett varsitt exemplar av.


Café-vistelsen var lite rolig också. Jag och Karin delade på kostnaden till en stor bit choklad-kaka, som MikaMika åt upp resterna av, eftersom vi inte orkade allt. Getingarna störde oss hela tiden, en lyckades vi fånga i en Burn-burk. Vi pratade om en massa konstiga och kuliga saker, innan vi stack till lajv-affären "Lilla Draken" där vi konverserade med killen vid kassan en stund, innan det bar av till stora torget, där vi träffade Basse, hans flickvän och hans syrra Maja.


Sedan bildade vi en fanclub om en jättesöt, helt svartklädd tjej med jättefint, svart hår vi hade sett, som även hade en jättefin, gul smiley-väska! Awesome!

Vi fortsatte sedan att flumma på bänken vi satt på medan vi drack coca cola ur en stor 2-litersflaska, ända tills vi var tvugna att åka hem...   


Jag älskar mina vänner...   

 

Nu ska jag städa mitt rum + toaletten i korridoren och fortsätta skriva på handlingen till min nya bok! Jag hoppas det kommer gå bra...


Wish me good luck! Have a good day!   

Av Rianna - 11 augusti 2010 10:51

 

Jag vill skriva en historia, en lång och en riktigt bra sådan. Jag har idéen i huvudet, hjärtat säger "SKRIV FÖR HJÄRTATS LUST!!" Men mina händer... De äro lata som två små soffpotatisar!

 

Till att börja med så tänker jag lägga upp en video med Chrashdiet "Generation Wild" Nära slutet får man se Johan Palm bli släpad längs golvet, han spelar ett lik i videon!   Videon är fett awesome!


Fett awesome, va??!!   Jag är ett riktigt Johan Palm-freak, jag... x)

 

Om en timme ska jag åka in till stan för att socialisera med lilla Peppar och lilla Karin!     Ska bli jättekuligt!   


Och för att komma tillbaka till skrivandet: Jag vill skriva så mycket, alltså! Men inget vill skrivas ned av mina händer! Det är irriterande! Jag vill skriva så orden flödar, men det är visst mina fingrar alltför lata för att göra!   *Morr...*

Jag får väl vila upp mig med mina vänner och ta det lugnt, så får jag skriva imorrn! Jag måste få ur mig lite kreativa tankar och skapa något snart!


Idag kan jag nöja mig med att fotografera på stan, då lite av min kreativitet går lös på vinklarna, på möjligheterna, på ljuset och på objekten! Jag går verkligen seriöst in på fotograferingen, ska ni veta! Jag älskar att fotografera, helt enkelt!


Woppsi, snart är det dags att åka! Måste dra!


Bye bye, have a good day!   

Av Rianna - 10 augusti 2010 18:07

Att ha en lojal vän är väldigt awesome! Att ha flera lojala vänner är ännu mera awesome! Att få vara med dem och prata med dem är hur awesome som helst!   

 

Imorrn ska jag minsann vara med Peppar och Karin, vilket jag tycker ska bli väldigt roligt! Att socialisera med vänner är något jag inte gjort på ett tag...   


Jag måste få i mig en burgare imorrn, vare sig det är på Donken, Max eller Burger King! Donken är billigast, vilket är bra eftersom att jag vill köpa Burn...  

Burn är mumma!   


Jag vill gärna att ni kollar in min YouTube-sida! http://www.youtube.com/user/Ariamlover Där hittar ni olika filmer som jag gjort/eller bara laddat upp för skojs skull!


Här får ni ett smakprov!


Ett gammalt "dating"-spel jag gjorde med olika killar från animes och sådant.

Dock en av de bästa filmerna jag gjort!   


Kolla även gärna in min DeviantArt-sida också! http://johanlover100.deviantart.com/ 


Skulle uppsattas om ni lade upp en kommentar eller två!


Puss och kram, nu ska jag kolla på gamla videos från min kanal!

Bye bye!

Av Rianna - 4 augusti 2010 13:53

Nu har man i alla fall en idé till en roman som utspelar sig i gamla London och en novell, längre än vanliga sådana. Tack vare att ingen ringer och vill snacka eller träffas! Tja, nu kanske jag egentligen riktar in mig på en viss person men... Det är en värdslig sak!

 

Jag har nu suttit framför "Harry Potter och den flammande bägaren" i två timmar och druckit te under tiden, mest för nostalgins skull. Harry Potter är mina älsklingsböcker/filmer, och det var de som gjorde att jag intresserade mig för fantasy, Lord of the Rings och lajv, vilket har satt en stämpel med texten "Fantasy freak" i mitt hjärta. Medan jag såg på filmen så väntade jag på att bästisen skulle ringa, men det kommer väl inte hända, och även på älsklingen. Hans lillebror sa att han skulle säga åt honom att ringa upp, vilket jag tyckte var snällt. Så jag tackade och lade på.


Jag tog en Alévo-choklad-shake alldeles nyss, mamma sitter och frestar mig med stora bitar maltlimpa med massa ost på. Jag är rätt sur på henne, faktiskt. Men aja, det är bara att bita ihop. Jag ska få ta en liten bit lasagne senare, vilket jag kommer bli mäkta glad över! Jag är så jääävla hungrig...   Nu ska jag i alla fall leta lite efter namn och annat som jag kan använda som karaktärs-namn i min novell och bok. Och även till mina karaktärs-namn när det gäller lajv och liknande.


Ni får ha det så gött! Jag kommer i alla fall ha det!   


Här får ni en bild som passar in till temat lajv!   

Från vänster: Jag, Johan (älskling) och hans mamma Pia! Visst är vi fina?!  

Korsetten jag har är gjord av gammal, uråldrig kofäll. Jag var lite skeptisk med att ha den, men den kon hade i alla fall varit lycklig, sade Johan.


Tack för mig, hej då! 

Av Rianna - 4 augusti 2010 09:44

 Igår var en sysslolös dag. Efter att ha tittat på Monty Python och druckit mitt te väntade jag på att bästisen Max skulle ringa. Men nej, det gjorde han ju inte. Så jag ringde upp, och då var han upptagen, sade han. Jag ringde många timmar senare upp två gånger igen, men då svarade han inte. Så jag satt sysslolös framför teve och dator hela dagen. Kul va?

 

Idag vaknade jag klockan åtta, vilket inte var så bra eftersom att jag skulle ta min första påse Alévo-pulver klockan sju. Jag var klarvaken redan från början så jag rusade upp och blandade ihop soppan med Thai-smak. Jag drack med andakt medan jag funderade på om det fanns en chans att Max skulle ringa idag åtminstone. Medan så diskuterade jag med pappa om nya sovrums-möbler till mitt nya rum jag ska ha i lägenheten vi ska flytta till i april nästa år.


Till exempel behöver jag en ny säng, nya påslakanset, en ny kontorsstol, en ny matta möjligtvis, en till bokhylla (jag har ju så många böcker) m.m


Här är några bild-exempel på saker jag vill ha:

           

(Klicka på bilderna för att förstora dem.)


Nu ska jag ta nästa Alévo-soppa. Önska mig lycka till!


  

Idag skulle jag helst bara vilja trycka i mig sådana här cupcakes istället, alltså...


Bye bye!

Presentation


Välkommen till min blogg! Den handlar om foto, lajv, vänner och fritid, mat, photoshop med mera. Hope you enjoy!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<<
Augusti 2010 >>>

Fråga mig

34 besvarade frågor

Johan & Me

Daisypath Anniversary tickers

Johan & Me 2

Daisypath Anniversary tickers

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor jag gillar

RSS

Besöksstatistik

Liquid Silver Star 2

Ovido - Quiz & Flashcards